BATHROOM INSPO

INSTA-LATELY #15

 photo HomesickblogInstagram_zps2f794647.jpg photo HomesickblogInstagram_zps5933e35c.jpg photo HomesickblogInstagram_zpsbbb91d74.jpg

I løbet af de sidste par dage er det væltet ind med følgere på vores instagram-profil homesickblog, hvilket vi selvfølgelig kun er glade for, men det sætter også nysgerrigheden lidt i gang, for hvor pokker kommer alle de folk lige pludselig fra? :-) Anyways, det er klart et af vores favoritmedier, for der er jo uendeligt meget inspiration at hente derinde – og vi elsker især, når I deler jeres egne billeder med os via #homesickblog! Det er forresten også på instagram at vi ofte tipper om gode tilbud og lignende. Her op til weekenden kom vi f.eks. med dette tip om budgetvenligt boligtilbehør fra Netto. Billederne her er et lille udpluk af, hvad vi har postet derinde på det seneste – det bærer bla. præg af, at vi var forbi Muuto’s fantastiske showroom, og så er der også glimt at lidt nye køb vi har gjort os. På billedet nederst til højre kan I se resultatet af vores styling-opgave til et event vi var til hos Boconcept – det endte faktisk med at vi vandt aftenens like-konkurrence takket være jeres hjælp. Det er så dejligt, at vi altid kan regne med jer! :-)

Translation: Just a little recap of our latest posts on Instagram. If you want to follow us, our username is homesickblog – and if you want to share your own pictures with us, then feel free to hashtag #homesickblog :-)

9 COMMENTS

 • Det er da helt forståeligt når i har sådan en lækker og inspirerende instagram ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tænker at det, at den søde Emily Salomon har tippet om jer på hendes blog, også kunne have skabt noget opmærksomhed! Sådan fandt jeg jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Nå ja, det kunne være – hun er simpelthen så sød! Og dejligt at du fandt her ind, velkommen til :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  De fine hvide hylder på billede 1, hvor kommer de fra ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Fine billeder!

  Hvor er stolen på andet billede fra? Jeg har længe ledt efter netop denne udgave med tre ben :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BATHROOM INSPO