ET NATURLIGT LOOK

BRØDKASSER

 photo Dias3_zpscf81b397.pngwesco / speedtsberg 

Jeg har en eller anden svaghed for Wesco’s produkter, nok fordi de har formået at lave den perfekte kombination af industri og æstetik, men man betaler så også bare derefter. Jeg har ikke selv en brødkasse, men synes det er ret cool og ville da egentlig gerne pynte mit køkken med en, dog er lige knap 800 kr. altså lidt i overkanten for mig. Synes I også det er dyrt? Jeg gik derfor på jagt efter noget lignende og fandt denne fra Speedtsberg. Jeg må indrømme, at jeg ikke synes den er heeelt ligeså fin, men det er et godt alternativ og til halv pris. Hvilken kan I bedst lide? Og hvilken farve ville I vælge den i? Jeg er selv ret vild med den gule farve (derfor ovenstående billeder), men kunne også godt eje en i rød, sort eller hvid.

Tatiana.

Photobucket

8 COMMENTS

  • vita

    WESCO i tyskland koster ca. det halve af de danske priser. Bestil på tyske hjemmeside (brotkasten), der leverer til dk. Har selv gjort det samme med en stor wesco skraldespand og den var allerede fremme efter et par dage efter og leveringsprisen var ret ok.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ej det lyder godt nok fint. Er vild med deres produkter! Det kunne da godt tænkes, at jeg skal benytte mig af det. Hihi. Tusind tak for tippet! :-D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super fedt alternativ! Ja det kan ofte betale sig at kigge lidt omkring, hvis det ikke behøver at være et bestemt mærke. Sejt tip! Ha en smuk uge!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dejligt at høre, at du er vild med tippet, og lige præcis – det handler bare om at tage sig tid til at kigge :-) Tak. Du må også have en smuk uge!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    I har vel ikke et tip til en side, hvor man kan finde de store runde knager i træ fra Muuto billigt?

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET NATURLIGT LOOK