A PRETTY LOFT FLAT

WORK LAMPS

Photobucket

Source: Trendbazaar, Multikøb

Jeg har længe haft et godt øje til de rå “arbejdslamper”, der er meget fremme for tiden. Der er lavet rigtigt mange dyre designer-bud på, hvordan sådan en skal se ud, men jeg synes klart at de autentiske udgaver er de flotteste. Heldigvis er de også de billigste, da de jo som navnet angiver er tiltænkt arbejde, og derfor blot skal være funktionelle og give lys til håndværkere osv. Det vil sige, at der heller ikke står en dyr designer bag. Her har jeg eksempelvis fundet Design House Stockholms “Work lamp” til 1249 kr. og en dejlig billig en af slagsen fra Multikøb til 159 kr. Jeg ved godt hvilken en jeg synes er sejest, og der er min økonomi enig!
I min søgen fandt jeg faktisk en arbejdslampe, der var endnu billigere hos Biltema HER, den koster kun sølle 59 kroner, men så kan den desværre heller ikke købes online. Nu er det eneste problem så bare, at jeg bestemt ikke mangler lamper – og hvis jeg gør, så mangler jeg i hvert fald også stikkontakter.. Men tænkte, at I måske kunne bruge tippet? :-)

Mette.

Photobucket

2 COMMENTS

  • Hannah

    For det første: hvor er det en super fed blog! Tak for en masse dejlig inspiration :) men nu til det andet – og vigtigste – nemlig mit spørgsmål. Der findes jo en masse rigtigt fine ‘lamper’ som jo bare består af en glødepære, en fatning og en farvet stofledning, bl.a. denne fra Muuto http://www.designdelicatessen.dk/produkter/227-muuto/1078-muuto—e27-pendel-lampe/ – og jeg har simpelthen kigget og søgt om og om igen, men jeg kan ikke finde noget lignende bare lidt billigere (399 kr er måske ikke så meget for én lampe, men nu det kun er pærer, skal der gerne være lidt flere af dem) Så mit spørgsmål til dig er om du måske ved om der findes noget lignende – bare lidt billigere?

    Vh
    Hannah

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Hannah,
      Tak for din besked og de fine ord. Det er vi glade for at høre :-) Uha ja, der findes rigtig mange af de lamper og fine er de, men desværre også lidt peberet, hvis man skal have flere af dem. Lige umiddelbart kender jeg faktisk ikke til noget billigere! Desværre. Jeg har selv en fra NUD; der koster pæren 179, hvor ledningen med porcelænsfatning koster 299. Dog ved jeg, at ILVA nogle gange har haft lignende stofledninger (hvis ikke den samme) på tilbud – jeg tænker måske, at du kan gøre det billigst ved at finde ledning og lampe seperat. Begge dele burde være til at finde flere steder. Det var desværre ikke så meget hjælp jeg kunne give dig, men håber du finde ud af det :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A PRETTY LOFT FLAT