ET NYT PIFT TIL GÅRDHAVEN

EN SNAK OM FARVEVALG OG DET AT VÆRE B-MENNESKE

Indlægget er sponsoreret af DunlopilloDUNLOPILLO_BALANCE_STONE
DUNLOPILLO_BALANCE_STONE

Farven på din seng er afgørende for rumfornemmelsen

Se lige, hvilken fryd for øjet vores nye dunlopilloseng er – det var helt bevidst, at vi gik efter det lyse betræk i farven “Stone”. Vores anden seng valgte vi dengang i mørkegrå, og som I måske husker fra indlægget her, endte det med, at jeg dækkede den til med et hvidt kappelagen. Den mørke klods kom simpelthen til at dominere for meget i vores soveværelse og fik rummet til at virke meget tæt. Den lyse farve, derimod, virker sammen med de lyse tekstiler mere let og luftig i vores soveværelse. Hvis I også står overfor at vælge ny seng, synes jeg, det er en overvejelse, I bør tage med. Derudover er den lyse grå farve også meget mere kattevenlig, når man som os har en hvid kat, haha!

DUNLOPILLO_BALANCE_STONE
B-menneske og god søvnkvalitet

Her efter to måneder med vores nye dunlopilloseng er vi fortsat mægtig glade for den og oplever en god komfort. Komfort er jo meget individuelt, men jeg oplever, at den støtter godt og ikke er hverken for blød eller for hård. I sidste indlæg skrev jeg lidt om min forbedrede søvnkvalitet i forhold til min skulder, men søvnkvalitet hænger også uløseligt sammen med at få nok søvn. På den front halter jeg nok lidt bagefter. Jeg er B-menneske med stort B, hvilket vil sige, at jeg alt for ofte går for sent i seng og står for sent op. Der er altid liiige noget jeg skal ordne ud på de sene aftentimer, og om morgenen kan jeg liiige snooze i 5 minutter til, og 5 minutter til og 5 minutter … okay, I er med. Nogen af jer kender det nok. Det er i grunden virkelig dumt – særligt nu hvor jeg med vores nye dejlige seng har alle forudsætninger for at opnå den bedst mulige søvnkvalitet.

De bedste morgener er uden tvivl de langsomme af slagsen, hvor jeg en sjælden gang imellem tvinger min krop ud af sengen i god tid. I det øjeblik føles det som jordens sværeste beslutning, fordi “5 minutter mere” virkelig lokker som en djævel forklædt som engel på min skulder. Men jeg ved også, at han, når jeg først er oppe, kun står og glor på mig i et par minutter, inden han forsvinder sammen med lysten til at lægge mig på puden igen.

Hvis jeg både vil have langsommere morgener og nok søvn, kræver det naturligvis, at jeg træffer en beslutning om at gå tidligere i seng (og gør det) – så er det også tusind gange lettere at stå op, når vækkeuret ringer. Logik for burhøns, men lettere sagt end gjort for et B-menneske. MEN jeg bliver nødt til at give det et skud – hvis I har nogen gode råd eller anbefalinger til eventuelle apps, så hilser jeg dem velkommen :-)

Vind to hovedpuder fra Dunlopillo

Drømmer du også om en bedre søvnkvalitet, så læs da lige med her. Jeg har nemlig igen fået lov til at udlodde to smækre lækre puder fra Dunlopillo til en værdi af 1600 kr. Jeg har haft min Dunlopillo-pude i flere år, og jeg giver den mine varmeste anbefalinger. Hvis I har lyst, kan I læse om min erfaring med den lige her. Hvis ikke, foreslår jeg, at I hopper direkte over på vores instagramprofil @homesickblog og deltager i konkurrencen :-)

Camilla Marie

 

5 COMMENTS

 • Sara

  Hvor er det fine sengebetræk fra? 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Gehr

  Jahhh – nye hovedpuder er tiltrængt herhjemme! Jeg hopper over på IG med det samme ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes også de mørke farver kommer hurtigere til at se nussede ud. Flot med den lyse grå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Må jeg spørge om, hvor dit fine sengebord er fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET NYT PIFT TIL GÅRDHAVEN