OM DET RENGØRINGSVENLIGE BADEVÆRELSE

LIDT OM SØVNKVALITET + EN KONKURRENCE

Indlægget er sponsoreret af Dunlopillodunlopillo_balance
Søvnkvalitet – en lille status

I sidste måned flyttede en ny seng ind i vores hjem – læs om førstehåndsindtrykket af Dunlopillo Balance + min skulderudfordring lige her. Status her efter en måned er, at både min kæreste og jeg fortsat oplever en virkelig god og forbedret søvnkvalitet. Siden vi fik sengen, har jeg kun en enkelt gang vågnet med ondt i skulderen, hvilket er ret fantastisk. Det ville også komme bag på mig, hvis min skulder på mirakuløs vis stoppede helt med at drille, men jeg synes alligevel, det er en ret god indikator på, at sengen betyder rigtig meget for søvnkvaliteten. Om man vælger at købe en dyr, mellem eller budgetvenlig seng, så har (næsten) alle madrasser zoner og hårdheder af varierende kvalitet, så det gælder selvfølgelig om vælge omhyggeligt og altid få kyndig vejledning.

dunlopillo

Min erfaring indtil videre er i hvert fald, at der er en stor oplevet forskel, selvom forskellen måske ikke umiddelbart kan ses eller mærkes ved første syn eller afprøvning af en seng. Det er først når man sover i den, at man mærker det. Et eller andet sted er det jo en ret vigtig proritet at sove godt, for personligt oplever jeg, at min søvn ofte sætter sit aftryk på min dag … og så er det også lidt skræmmende at tænke over, hvor lang tid af sit liv, man tilbringer i sin seng – en trejdedel!

Mine pudevaner 

Jeg sover altid med to hovedpuder; Den ene er en almindelig luftig dunpude, som jeg krammer om, når jeg skal sove (er jeg mon den eneste med den mærkværdige vane?) og den anden er Dunlopillos latex hovedpude … “aaah, hvad?”, tænker I måske. Men jo, den er altså god nok.

dunlopillo_hovedpude
Netop på grund af bøvlet med min skulder (som I kunne læse om i første indlæg) fik jeg puden anbefalet, da den er støttende og sikrer, at hoved og skulder ikke kommer til at ligge for højt. I modsætning til andre ergonomiske puder, der efter min mening kan være lidt hårde i det, er Dunlopillos hovedpude dejlig blød, da den ligesom sengene er fremstillet af naturlatex. Et par andre fordele er, at den er ventilerende, allergivenlig og passer 1:1 i størrelsen med “hovedzonen” i sengen, så man ikke kommer til at ligge for langt nede på selve madrassen. Jeg er ganske enkelt fan :-)

Vind Dunlopillo Original puder

Nu til det sjove, for jeg har nemlig fået lov til at udlove 2 stk. Dunlopillo Original puder til en af jer. Ligesom sengen er puderne meget allergivenlige og bevarer formen. For at deltage i konkurrencen skal du hoppe over på vores facebookside lige her. Vi finder en heldig vinder af to puder den 14. juli :-)

Ha’ en dejlig weekend.

/Camilla Marie

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OM DET RENGØRINGSVENLIGE BADEVÆRELSE