TIP: SPAR 50% PÅ GULVLANGE GARDINER

ET NYT PIFT TIL GÅRDHAVEN

Indlægget er sponsoreret af Ellos
ellos daybedellosdaybed
Lige siden vi sidste år var en del af Ellos’ Instalog AW16 kampagne, har jeg været lun på deres smukke daybed i mangotræ med flettet sæde. Dog kan der på ingen måde klemmes en daybed ind i vores lille lejlighed, så det er blevet ved tanken. Indtil nu altså. For en dag faldt jeg over det fineste billede fra Ellos’ Pre fall kollektion, hvor daybeden var stylet i et hyggeligt udendørsmiljø, hvilket jeg blev inspireret til at efterligne.

Nede i vores baggård vokser nemlig de fineste slyngroser, og lige der under var en oplagt plads til at skabe endnu et lille sommerspot (det andet kan I se lige her). Og se engang, hvem der har fået ærespladsen! Står den ikke flot der? Jeg synes simpelthen, den passer så fint ind med sit rustikke look. Faktisk havde jeg også klikket denne siddehynde hjem, som passer dertil, men postvæsnet har på mystisk vis sendt den retur, inden de fik den afleveret til mig, så jeg må vente på min bløde hynde lidt endnu. Det gør dog knap så meget, taget det skybrud dagen startede ud med i betragtning. Men snart kommer sommeren forhåbentlig tilbage, og så glæder jeg mig til at kunne slænge mig lige her.

Mette.

3 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: SPAR 50% PÅ GULVLANGE GARDINER