DANSK DESIGN NÅR DET ER BEDST: 3 SMUKKE STOLE

KLATRENDE PLANTER

Planter
Da min veninde og jeg forleden lurede boligsiden igennem (det kan vi få meget tid til at gå med), bemærkede hun en ret fin detalje i et køkken. Her havde man nemlig ladet en plante klatre næsten hele vejen rundt om køkkenvinduet, og det så simpelthen så fint ud. Hvilken plante det var, kunne jeg ikke helt gennemskue, men jeg har ikke kunne få idéen ud af hovedet siden. Sådan en klatre-plante vil jeg altså også have!

PlanterImage source: Planete Deco

Jeg er dog lidt på bar bund. Den eneste klatre-plante, jeg umiddelbart kan komme i tanke om, er efeu – men den synes jeg hører til udenfor. Er der mon nogen af jer, der har erfaring med at lade planter klatre? Og kan I anbefale en bestemt slags? For så tager jeg gladeligt imod gode råd :-)

Mette.

7 COMMENTS

 • Mette

  Jeg har en Philodendron Hederaceum, som er godt i gang med at klatre 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Uh, tak for tip! Måtte lige google – den er jo så smuk :-) Hvad klatrer den op ad?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Rasmussen

  Jeg har også hjertefhilodendron, men jeg kan også anbefale Ceropegia Sandersonii også i daglig tale kaldes faldskær😊Den er flittig til at sno sig op af alt og utrolig flot blomst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ja, den er så smuk! Den er ikke så lang endnu, men når den når den rigtige længde, kommer den enten op i en hængepotte for at hænge frit eller op øverst på en bogreol, så den kan klatre ned ad siden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her er nogen forslag :)
  Måneskin (Scindapsus pictus), Hjertephilodendron (Philodendron hederaceum), Guldranke (Epipremnum aureum), Vandrende jøde (Tradescantia fluminensis) Voksblomst (Hoya carnosa)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hvilken boligside er der tale om?😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg synes jeg fik givet mit tip den anden dag – måske jeg ikke fik trykket send! Jeg har en monstera oblique, som lige pt er 3 meter lang og meget smuk. Den kan jeg klart anbefale. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DANSK DESIGN NÅR DET ER BEDST: 3 SMUKKE STOLE