BYE BYE 2016

BEAUTIFUL ELLOS NEWS WITH 25% OFF

Ellos Rabatkode

ANNONCE LINKS: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Ej men se nu lige, hvor mange pæne nyheder jeg har fundet inde hos Ellos i dag! Egenligt ville jeg bare lige ind forbi for at lure, fordi de netop nu giver 25% rabat med koden 355401, og jeg har virkelig længe drømt om den sorte væglampe fra By Rydéns. Desværre har den været udsolgt de sidste mange måneder, men sørme om den ikke var kommet på lager igen, netop som jeg kunne erhverve mig den med en god rabat. Så føler man sig altså lidt heldig! Jeg blev dog hurtigt fristet til også at klikke en hel masse andre fine sager hjem, da jeg bladrede de mange nyheder igennem. Særligt det sorte sofabord, synes jeg er virkelig smukt og elegant. Men jeg holdte mig skindet, og nøjedes med at klikke væglampen hjem, som jeg glæder mig meget til at modtage. Hvis jeg havde et køkken uden overskabe, ville jeg elske at have den hængende ligesom her. Men indtil den drøm bliver realiseret, er planen, at den skal hænge ved vores sofa, hvor vi virkelig mangler et bedre læselys.

Skulle I også mangle en smuk væglampe, nogle af de andre fine ting i collagen eller noget helt andet fra Ellos’ kæmpe sortiment, så gælder rabatkoden 355401 til og med d. 8. januar. Den kan dog ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer, varer mærket med ”Kampagnepris” eller ”Design by” samt mærkerne UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond og Odd Molly Home.

Mette.

5 COMMENTS

 • Maj

  Nu blev jeg også helt forelsket i den sorte lampe, men det ser ikke ud til at koden virker på den? Mon det er en fejl?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Den virker! Jeg har selv lige købt den, rabatten bliver bare først fratrukket ved betaling :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

   Jep, den virker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Så vidt jeg husker, så er der desværre ingen rabat på varer med procenttegnet med en streg over. Og det er der på lampen :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Sådan mente jeg også det var, men den virker! Jeg har selv lige købt lampen med rabat – rabatten bliver bare først fratrukket ved betaling :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BYE BYE 2016