ET LILLE TIP: SPAR 20% PÅ NYT SENGETØJ

BEAUTIFUL WOODEN NEWS FROM IKEA

 photo ikea4_zpst0jivdms.jpg photo ikea1_zpsscsxrda3.jpg photo ikea3_zpst9vlidze.jpg photo ikea2_zpsxcbk37wv.jpg

Jeg elsker, når der tikker nyheder fra IKEA ind i vores mailbox, for så er der næsten garanti for budgetvenlige lækkerier til boligen, og den mail vi modtog igår var ingen undtagelse. Fra April lancerer IKEA nemlig serien LISABO, som består af disse virkelig fine træborde, der harmonerer perfekt med den skandinaviske stil. Er de ikke bare pæne? Dengang jeg flyttede hjemmefra, var jeg på ingen måde begejstret for trælooket, det hele skulle helst være sort eller hvidt, men det har (heldigvis) ændret sig, og jeg er efterhånden blevet virkelig glad for det sarte, lyse træ. Træmøbler er dog som regel en anelse dyrere end andre materialer, men jeg synes faktisk at priserne på LISABO-serien er ganske overkommelige. Spisebordet har f.eks. en pris på 999 kroner, og det er da billigt. Trækasserne på det nederste billede hedder KNAGGLIG, og dem spår jeg altså også til at blive ret populære, man kan jo altid bruge en lækker trækasse. En lille kasse kommer forresten til at koste 59 kroner og prisen på en stor bliver 89 kroner. Hvad synes I om nyhederne? Jeg skal i hvert fald lige forbi og lure lidt nærmere på dem, når de rammer butikkerne i april :-)

Translation: I love it when IKEA sends us mails with their new products, and these of their new LISABO collection are no exception. The collection contains these really beautiful wooden tables that harmonizes perfectly with the Scandinavian style. The wooden boxes are new too and they are called KNAGGLIG. All of the news will be in the IKEA stores from April – but I’m not quite sure if  it applies to all stores or only the Danish. 

Mette.

15 COMMENTS

 • Wauw, jeg er fuldstændig solgt! Da jeg flytede hjemmefra, skulle alting også være hvidt, men nu har jeg altså fået en forkærlighed for lyst træ til at bryde alt det hvide på en behagelig måde. Og så har forgæves søgt efter det perfekte spisebord – dette kunne meget vel være det! Trækasserne kan jeg nok heller ikke helt holde mig fra ;-)

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så mye fint! :) Jeg har forelsket meg i de vegg boksene de har lansert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Det er ret så spøjst, jeg arbejdet selv I IKEA og havde slet ikke opfattet, at vi fik de fine kasser fra KNAGGLIG-serien før de lige pludselig stod i min afdeling og så pæne ud. Jeg er vild med dem! Må bare eje dem haha (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Ved I, hvad spisebordet kommer til at koste? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja, 999 kroner, som jeg også skriver i indlægget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Super lækre nyheder! Ved I hvad skrivebordet koster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg mener også, at det kommer til at koste 999 kroner :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  VedIi hvornår i april tingene kommer? :-) og er det et begrænset antal?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg går ud fra, at de rammer butikkerne fra første april – men jeg tør selvfølgelig ikke love det. Umiddelbart stod der ikke noget om begrænset antal :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikaela Ohl

  Hej Homesick,

  Jeg ved godt dette indlæg efterhånden er ret gammelt, men ved I om varerne er kommet til Danmark? Jeg kan finde kasserne på webshoppen, men desværre ikke LISABO serien – og jeg bor desværre et stykke fra den nærmeste Ikea :(

  Vh. Mikaela

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det burde de være ud fra de informationer vi har modtaget fra IKEA, men vi har dog ikke lige selv været forbi for at tjekke. Så måske du skal ringe og høre dem ad i butikken, inden du tager den lange tur :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg tillader mig lige at svare :-)
  Jeg var i Ikea i april for at spørge om netop det samme. De kunne se, at det først var rykket til maj og så juni – men at jeg skulle prøve at ringe til Ikeas servicecenter (går ud fra nummeret står på hjemmesiden), da de ved mere end dem, som står i butikkerne. Jeg har dog ikke ringet endnu, så ved ikke hvad status er lige nu :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tak fordi du skriver, så blev vi da lidt klogere :-) Selvom det er ærgerligt, at de melder noget ud og så ikke overholder det. Vi håber ikke, at der er for mange, der er kørt forgæves.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikaela Ohl

   Tak Marie og Homesick.

   Jeg ringer inden jeg kører derud :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  De var i Gentofte idag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET LILLE TIP: SPAR 20% PÅ NYT SENGETØJ