BEAUTIFUL 45 SQUARE METERS

FALL NEWS FROM HAY

 photo Untitled_zpshlxzexdp.jpg photo Untitled1_zpsczkw4xx5.jpg

Jeg vil lige dele et udpluk af de fine nyheder fra HAY, som dumpede ind i vores mailbox forleden. Der er ret mange pæne sager i blandt – og også enkelte kendinger, som har fået nye farver. HAY kan altså bare et eller andet, når det kommer til at designe helt simple hverdagsting. Tænk sig, at de rent faktisk kan få mig til at synes, at noget så ucharmerende som en negleklipper er pæn. Mine favoritter blandt nyhederne er umiddelbart tekstilerne. Jeg synes det ser ud til, at der er nogle virkelig fine puder og tæpper i blandt, som jeg glæder mig til at lure lidt nærmere på, når de rammer butikkerne her i løbet af efteråret. Hvad synes I? :-)

Translation: Just wanted to share some of the news from HAY this fall. Do you have a favorite? :-)

Mette.

1 COMMENT

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL 45 SQUARE METERS