DIY: CHRISTMAS BAUBLES WITH A GREEN TOUCH

NEW IN: BLACK PIPE CLOTHING RACK

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har været så heldig, at få en tidlig julegave i år af Ziito. Det er ikke første gang, at de er blevet nævnt her på bloggis, vi er nemlig ret så vilde med deres tøjstativer – og nu pynter to af slagsen hjemme hos mig. Mine nye tøjstativer er af sorte vandrør, som gør dem knap så grove at se på som de sølvfarvede. Jeg er vild med det rå look, som de sølvfarvede giver, men nu prøver jeg altså noget nyt – og indtil videre er jeg ret vild med “nyt”. Hvis I har en svaghed for gyldne farver, så bør I lige tjekke det her tøjstativ – det kan altså også noget, synes I ikke? :-)

Det er toppen med nye tøjstativer, da mine gamle ikke var høje nok til, at mine lange kjoler kunne hænge uden at skulle over bøjlen en ekstra gang. Det er nu sjældent, at jeg bruger mine gulvlange kjoler, men derfor giver det stadig plus i bogen, at de kan hænge uden bøvl. Vigtigst af alt, så er der monteret to rør på tværs i bunden af stativerne, hvor mine sko kan stå i æsker eller direkte på rørene. Det er en funktion, som jeg aldrig vil gå på kompromis med til mine tøjstativer, selvom jeg i virkeligheden har brug for en opbevaringsmulighed som denne til alle mine sko.

dias2Mine tøjstativer er ret brede, men de fås altså i flere forskellige bredder med eller uden plade i bunde, med eller uden hjul. Jeg kan helt klart anbefale stativer med hjul, da de er nemme at flytte med, men jeg kan også ret godt lide det her todelte tøjstativ, som giver lidt flere muligheder for tøj ophæng.

Translation: The other day I received an early Christmas present; two clothing racks from the Danish company Ziito. I love the black pipes, the height of the clothing rack and that I can also use it for my shoes. Get the post translated right here.

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: CHRISTMAS BAUBLES WITH A GREEN TOUCH