INSTA LATELY #10

REPOST: DIY PIPE SHELF

r2_zps1340eebf photo r2_zps1340eebf-1_zps4dcb696a.jpgr3_zps686c0d21 photo r3_zps686c0d21-1_zps9798943b.jpgSource: Curbly

Når man sidder med bachelorprojekt til op over begge ører, kan det være svært at fokusere på særlig meget andet, sådan har jeg det i hvert fald lige nu, og jeg er lidt tom for idéer til indlæg.. Men så var det jeg tænkte, at man godt må genbruge lidt (må man ikke?) – så her får I lige et repost af et gammelt indlæg, fordi jeg stadig synes idéen holder hundrede! Og jeg gætter på, at det i hvert fald ikke er alle af jer, som har set det før, det er nemlig helt tilbage fra dengang, hvor bloggen stadig var en lille baby uden særlig mange læsere :-)

Det her er altså et gør-det-selv projekt efter min smag: En boghylde af vandrør! Det er en sjov og anderledes måde at opbevare sine bøger på, og så går det jo vildt godt i spænd med det crush som vi, her på bloggen, har på det industrielle look. Umiddelbart ser det heller ikke særligt omfattende ud, det kræver vel bare lidt rør og sådan nogle koblinger? ;-) Det må være til at skaffe i de fleste byggemarkeder. Men skulle jeg kaste mig ud i projektet, så blev det nok uden en indbygget lampe.. det er altså lige kompliceret nok for mig, selvom det ser ret fedt ud!

Hvad siger I, kunne det friste med lidt vandrør på væggen?

Translation: This DIY idea is so cool: books shelves made out of water pipes!

Mette.

6 COMMENTS

 • Mette

  Hej piger virkelig god blog.
  jeg har brug for lidt hjælp, nu har jeg kigget jeres blog igennem og kan hverken se det nogle steder her eller finde det på nettet.

  Hvor kan man købe plakaten fra Andy Warhol
  ‘I like boring things’ ??

  Hilsen mette :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette. Tusind tak :-) Plakaten kan kun købes på Moderna museet i Malmö og Stockholm.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Helt sikkert, det er så cool jo! ;)

  /C
  http://www.secondarysombre.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Virkelig super fed ide!. Kunne sagtens finde på at bruge ideen til egen indretning. Elsker virkelig jeres blog. den giver rigtig god inspiration og jeg får altid lydt til at gøre det hele selv. Lige nu er mit værelse nok desværre bare for lille til at kunne gøre særlig meget :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Woaw ! It’s so creative ! I really like it

  http://cloudscreator.blogspot.fr/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor køber man det stykke, som sidder fast på væggen, og holder hele “stativet”? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSTA LATELY #10