DIY: CHRISTMAS WREATH OF WIRE HANGER

DIY: CHRISTMAS BAUBLES WITH A GREEN TOUCH

Sponsoreret af Panduro Hobby

DIY: CHRISTMAS BAUBLES WITH A GREEN TOUCHGlædelig 2. søndag i advent, søde læsere! Kan I følge med? Som Mette skrev i går, så er december måned i den grad kommet bag på os. Det er der til gengæld blevet gjort noget ved her i weekenden med masser af julehygge. I dag har vi tømt Panduro Hobby for jule-krea-ting, spist en masse æbleskiver og skruet højt op for julemusikken. Med “All I want for Christmas” i baggrunden blev disse simple julekugler til. Er de ikke blevet fine? Vi er selv ret begejstrede for dem. Nogle vil måske sige, at det ikke er det allermest julede, men de falder lige i vores smag – julede på den underspillede måde med sølvtråd og pyntegrønt. Vi har lavet en lille billedeguide til jer nedenfor.

Det skal du bruge:
Juletræskugler i klart glas 
Tråd til ophæng
– Pyntegrønt

dias1Det er jo egentlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan fylde julekuglerne op med, så det er også en fin måde at lave et personlige take på sit julepynt. Det er dog lidt begrænset, hvad man kan få ned i den lille åbning for oven, men så har Panduro Hobby heldigvis også nogle delbare julekugler. Hvis nogle af jer har fået lyst til at gøre os kunsten efter, så kan vi med glæde sige, at projektet i den grad er til at betale sig fra – og så er det supernemt at gå til. Win!

Er der et juleprojekt, som vi bare må lave, så vil vi elske at lade os inspirere af jer, så del gerne jeres yndlings juleprojekter med os i kommentarfeltet. Vi glæder os i hvert fald til at vise jer endnu flere juleprojekter med jer i løbet af december måned! :-)

Translation: Happy second Sunday of Advent, sweethearts! :-) We’ve spent the day together making some nice DIY projects that we want to inspire you with this December. The first project is the Christmas Baubles you see above. Get the post translated into your language here.

 

6 COMMENTS

 • Emilie

  Det er en så god idé! Jeg lavede nogle i sidste weekend, men ved simpelthen ikke hvor jeg skal hænge dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Fedt! Vi har hængt den ned fra loftet i et hjørne – i forskellige højder. Det fungerer ret fint :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Det lyder som en god idé! Har I så bare hængt dem op med tegnestifter eller noget i den stil?:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   De hænger faktisk i en krog i loftet, som alligevel sad i hjørnet, men tegnestifter kan helt klart også bruges, da kuglerne næsten ikke vejer noget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Super flot!
  Har I evt et link til, hvor kuglerne kan købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Der er et link i teksten, så du trykker blot på den og så kommer du ind til hvor du kan købe kuglerne :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: CHRISTMAS WREATH OF WIRE HANGER