REPOST: ORIGAMI CHRISTMAS TREES

DIY: OMBRE SILVER CANDLE

Candle spray

Jeg håber, I har en skøn december indtil videre, og at I får julehygget rundt om i stuerne. Som I kunne se i indlægget her, så fik vi i hvert fald julehygget en hel del i sidste weekend, hvor vi kastede os over forskellige små, simple jule DIY’s i forbindelse med vores julesamarbejde med Panduro Hobby. Det var egentlig meningen, at vi ville holde det til ét indlæg, men vi syntes, det ville være lidt hyggeligere at sprede det lidt ud.

Da vi gik rundt og shoppede til vores krea-søndag, faldt vi over denne spray, som er beregnet til at spraymale på lys. Derfra fik vi idéen til at lave et lille ombre-julelys – er det ikke fint? Hvis I skulle have lyst til at gøre os kunsten efter, så kan sprayen købes i lige her og fås både i guld og sølv. Det giver nok lidt sig selv, men for god ordens skyld, vil jeg lige slå fast, at det er en ret virkelig dårlig ide at bruge almindelig spraymaling til formålet.

Translation: I hope you guys are having a great December so far. As you could see in this post, we did a bunch of christmas DIY projects last sunday. One of them was this cute ombre-candle that we made with  a special candle spray from Panduro Hobby – isn’t it cute? Just to be clear; you should not do this DIY project with regular spray paint :-)

Camilla Marie

Sprayen er sponsoreret af Panduro Hobby og lysestagen er en pressegave fra Hübsch 

2 COMMENTS

  • maya

    men i har brugt almindelig maling (fra søs. grene, så vidt jeg husker) førhen, ikke?

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

REPOST: ORIGAMI CHRISTMAS TREES