WALKING AROUND THE CHRISTMAS TREE

DIY: OMBRE CHRISTMAS ORNAMENTS

 photo christmas_ornament_diy_3_zps56376441.jpg photo christmas_ornament_diy_2_zps2c5b0b41.jpg photo christmas_ornament_diy_1_zps395b17ee.jpg

Jeg faldt over det perfekte jule DIY-projekt på bloggen MyDubio. Joyce gav mig lov til at dele det med jer læsere her på HOMESiCK, så I skal da ikke gå glip af så billig og simpel en måde at opgradere sine julekugler på! ;-) Som I kan se på billederne, så har Joyce lavet tre versioner: spray malet gennemsigte glas kugler med både et hvidt og et sort ombre-look, og spray malet en julekugle hel hvid, og derefter givet den et sort ombre-look.

Man kan jo enten gå ud og købe nogle nye julekugler eller bruge nogle gamle, som måske trænger til at blive piftet op eller alligevel var på vej i skralderen – og så er det jo bare at spraye de farver og mønstre, som man ønsker. Sort og hvid giver et sofistikeret og minimalistisk udtryk, hvilket jeg selvfølgelig er stor fan af! :-)

Og lige et tip: hvis man vil spray male to lag på én kugle, så vent til det første lag er tørt, ellers begynder det at dryppe. Og så er det selvfølgelig altid en god idé at gøre det udenfor, samt have noget at hænge det på, mens det tørrer.

Translation: I found the perfect DIY-project for christmas on the blog MyDubio. Joyce made three versions: spray painted simple glass ornament in black and white and ornaments spray painted in total white with ombre black. You can either buy new glass ornaments or use some old ones – and then you just spray paint them. And just a tip: if you spray paint two layers on one, don’t spray paint at once or else the paint will start dripping. And remember to do this outside, and have something to hang it on, while it’s drying.

Tatiana.

Photobucket

1 COMMENT

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WALKING AROUND THE CHRISTMAS TREE