4 DAYBEDS (ALMOST) ON BUDGET

DIY: ADVENT CANDLE

Okay, det er måske lidt sent at bringe en DIY af et kalenderlys på banen, når det er den 2. december, men det er ikke så nemt, når man selv kommer sent i gang, haha. Anyhow! Hvis I kan lide ideen, kan indlægget måske bruges alligevel; måske nogle af jer har haft lidt svært ved at komme ud af starthullerne (ligesom mig selv) eller måske nogle af jer bare ikke har fundet det rigtige? Jeg har i hvert fald besluttet at dele min lille idé med jer! :-)

 photo aeligamllmsd_zps8d6a4c14.jpg

Det slog mig bare lige pludselig, at jeg skulle lave mit eget kalenderlys. Af vandfarve. Så jeg jagtede byen rundt for at finde vandfarve med en sort i pakken. Jeg fandt det på papirlageret i Kolding, men Panduro Hobby har det muligvis også! Derudover skal du bruge et bloklys. Mit er fra Kunstindustrien.

Der er faktisk ikke nogen større hokuspokus i at lave kalenderlyset, man (1) dypper bare penslen i vand, (2) påfører penslen den sorte farve, og (3) skriver tallene.

Det gælder dog om at ramme den perfekte kombination af vand og farve på penslen, før farven bliver tydelig på lyset. Jeg brugte et kvarter, før det lykkedes – lige da tålmodigheden var ved at slippe op, så giv det lidt tid. Derudover skal man være sikker på, at tallene ikke bliver skrevet større end der er plads til. Det giver måske sig selv, men jeg måtte lave det om et par gange. Hvis du er hurtig, kan du vaske farven væk med vand uden tydelige mærker.

Kan I lide ideen? Jeg ved ikke helt, om det mest af alt ligner noget, som et barn har lavet. Muligvis, men jeg er alligevel blevet ret vild med det, med tiden! :-)

Translation: I’ve made my own advent candle by marking the days with watercolor. I’m not sure, if it looks more like a childs work? But I’ve become pretty happy about it with time. Read the translation of the post right here

Tatiana.

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

4 DAYBEDS (ALMOST) ON BUDGET