BLUE TONED WALLS

GLIMT FRA MIN GÅRDFEST & VINDERANNONCERING

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF SOMERSBY

Det er efterhånden to måneder siden, at jeg fejrede min nye titel som nyudklækket dimmitend – og det er ikke meget sommer, vi har haft siden. Enkelte dage er det blevet til, men jeg håber på, at vi får lov til at opleve lidt mere solskin inden efteråret tager over. Når jeg lurer billederne igennem fra gårdfesten, hvor jeg fejrede min nye titel, længdes jeg endnu mere efter solskin, højt humør og grillede skumfiduser! Ved I, hvad jeg mener? :-)

93Drikkevarer fra SomersbyGlaskaraffel med tappehane og velourpude fra Ellos – Plaid, skammel og flagranke fra Søstrene Grene – Skål fra IlvaLyskæde fra Frk. Mage

Jeg lægger kun inde med seks klapstole, hvilket ikke helt var nok til 30 mand, men så fik jeg ideen om at skabe nogle hyggekroge rundt i gården med halmballer og det fungerede skide godt. Der kunne sidde to mand på én halmballe – og så kostede de kun 8 kroner pr. stk. Som I kan se, så lavede vi blandt andet en lang bænk ved den fine tappehane fyldt med forfriskende Somersby. Den med rabarber (Rhubarb) er og bliver min favoritdrik den her sommer! Jeg havde inviteret både familie og venner til åbent hus i vores lille gårdhave – og med en Somersby i hånden (bogstaveligt talt, se bare flere af billederne), så gik snakken på kryds og tværs.

84Flagranker fra Søstrene Grene

Der var ellers også øl til stede, men selv drengene var vilde med de nye smagsvarianter fra Somersby. Her var det Blueberry, der var favoritten, som I kan se! Der er noget nostalgisk over snobrød – og min fars kæreste laver altså en toplækker snobrødsdej, så det skulle vi da have. Det var både et hit for børnene, de unge og de ældre. Til gengæld var det ikke et hit at lugte af lejrbål tre dage efter, men det var altså hyggeligt, så længe det varede ;-)

76Skål fra IlvaVaser tomme Somersby flasker

At grille skumfiduser må være en af mine all time favorite beskæftigelser om sommeren på trods af, at det kun er blevet til to gange. Skumfiduser er – sammen med lakrids – min yndlingsspise, når det gælder slik, men det er nu ligeså meget for samværets og hyggens skyld, at jeg er fan af at grille dem. Det er ikke første gang, at vores bænkebord under det grønne espalier er blevet brugt til det – se her, hvor vi også viser en lille guide til, hvordan du laver din egen skumfidusgrill. I løbet af aftenen forvandlede de tomme Somersby flasker sig til vaser – og se bare, hvor fint det blev med vilde blomster i og en lille sløjfe omkring.

1Drikkevarer fra Somersby – Plaid fra Bilka – Trådkurv fra Søstrene Grene

Vi var utrolig heldige med vejret, men det bliver altid lidt køligt, når mørket falder på. Jeg havde derfor købt et bundt tæpper, rullet dem sammen og placeret dem i en trådkurv ved siden af drikkevarerne. Derudover kunne vi varme os længe ved bålpladsen og ved grillen, så vi endte faktisk med at sidde ude til sent på aftenen. De små hyggede sig med dyner og mariekiks, som min søde lille niece, der fik plads på mit skød da trætheden meldte sig! :-)

Nu til det sjove – for vi har jo også en vinder, der skal annonceres. Somersby var nemlig så søde også at sponsorere drikkevarer til en af jeres selskabeligheder. Vi har trukket lod blandt alle, der har deltaget, og den heldige er: Nickie Bach (vi har sendt dig en mail), som gerne vil dele en kasse Somersby med hendes familie:

“Jeg ville holde en lille havefest sammen med min søster, for min mor og far. Jeg har fået lov til at bo hjemme, helt gratis, i et halvt år efter at have boet ude i tre år, og min søster står og skal flytte hjemmefra første gang efter hun netop er blevet student. Mine forældre har den dejligste terasse, som de har brugt lang tid på at få gjort helt vildt flot og hyggelig, da de også selv lige er flyttet, og jeg kunne skide godt tænke mig at fejre dem, og sige tak fordi de har taget sig så godt af os, så vi nu er klar til at forlade reden (igen). Vi ville helt sikkert stable en lækker grill aften på benene, servere lækker mad, sørge for en flot oppyntning, og så skulle vi spille spil, grine, grille skumfiduser og spille lidt flere spil heeeele aftenen, for det er nu engang det vi holder allermest af at lave sammen! Hygge og grine!”

Stort tillykke til Nickie – vi håber, at du og din familie får en dejlig sommerdag sammen. Tak til alle som har deltaget – I er fantastiske <3

Tatiana.

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains add links

2 COMMENTS

 • Maja

  Det ser godt nok hyggeligt ud! Og stort tillykke til vinderen :-) Bliver nødt til at spørge hvor du har fået halmballerne? Bliver selv færdig med skolen næste år og tror lige denne ide ryger i gemmeren til den tid :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Tak, det var vildt hyggeligt :-) Jeg fandt på nettet ved en gut nær Vejen. De kostede kun 8 kr. og det fungerede så godt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLUE TONED WALLS