SCENTED CANDLES WITH A CLEAR CONSCIENCE

A LITTLE LAMB

 photo 7_zpspciabcfp.jpg photo 5_zps5rjsmhyz.jpg

Indlægget er sponsoreret af Ellos

Det var egentlig meningen, at mit nye lammeskind skulle ligge i en af mine spisebordsstole. Der lå mit gamle skind, som efter et års dagligt brug var blevet så slidt, at det var pinligt at have fremme. Selv min kæreste mente, at det var pinligt – og det siger ikke så lidt! Det gamle var et billig et af slagsen, hvilket både kunne ses og mærkes, så vi ville gange finde et af lidt bedre kvalitet denne gang – og det blev altså det her fra Ellos. Det er altid svært at bedømme kvalitet ud fra et billede, så det var lidt af en chance, jeg tog, da jeg bestilte det – heldigvis har jeg ikke fortrudt det én eneste gang. Det er den del tyndere end det vi havde før og dermed en lille smule slasket, men til gengæld er det blødt som smør, har hyggelige lange hår, og de pæneste grå nuancer. Lammeskindet har dog ikke fundet vejen til min spisebordsstol endnu, men det ligger i stedet i min sofa. Vi synes, at den klæder den ret godt, og så er det altså helt vildt rart at ligge med, så der bliver det for nu. Det findes forresten i mange forskellige farver, og flere af dem er lige nu på tilbud – se bare her! :-)

Translation: I’ve been looking for a new lambskin for a while, as my old one was so worn that it was seriously embarrassing. Even my boyfriend thought so! It’s always difficult to judge the quality through a picture, but I’m really happy about my choice to order this one from Ellos. It’s a bit thin, but soft as butter, it has long hair, and the prettiest grey shades. I love it! Find it here and a lot of different colors – some of them are actually on sale right now! :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains add links

8 COMMENTS

 • Det kunne godt være jeg skulle kigge lidt nærmere på de skid – tak :)
  Har i tankerne at få mig en fin gyngestol med lammeskind på ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det kan i hvert fald anbefales! Det ligger faktisk også rigtig pænt i en stol på trods af, at skindet er meget tyndt – så tror det ville gå rigtig godt i en fin gyngestol :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også lammeskind på denne årstid, og har selv flere af dem.
  Denne du viser er rigtig flot :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   De er skønne, ja! Jeg plejer faktisk at have det liggende året rundt, selvom det bliver lidt varmt med dem om sommeren ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det så deilig ut! Det jeg har er så stritt, så vil gjerne finne et mykere:) Takk for tips!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det føles ligeså blødt, som det ser ud! Håber du finder det helt rigtige skind for dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annia

  Øj en lækker sofa. Jeg har simpelthen så stor sofa krise hjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Takker. Det er faktisk bare en fin sag fra Ikea – den hedder Karlstad og kan fås i alle mulige farver og sammensætninger! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SCENTED CANDLES WITH A CLEAR CONSCIENCE