KLATRENDE PLANTER

GLIMT AF MIN NYE SENG

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF DUNLOPILLO

dunlopillo_balance_continental
I sidste uge kom fragtbilen forbi med en levering, som jeg virkelig har glædet mig til at modtage. Sagen er nemlig den, at jeg har fået til opgave at teste en Dublopillo-seng, og det er i sagens natur ikke den værste opgave, jeg kan komme på.

Vi har kun sovet i sengen en uges tid uge, så det er selvfølgelig lidt for tidligt at fælde dom over søvnkvaliteten, selvom vi (so far) føler os lidt i himlen-agtig. Man siger, at det tager ca. 4 uger inden kroppen har vænnet sig til en ny seng.

DUNLOPILLO_BALANCE_CONTINENTAL

Forventninger og skulderproblemer – måske I kender det?

Vores gamle seng var også en seng, vi havde prioriteret at kaste en god håndfuld af de lange efter for nogle år siden. Men faktisk følte vi ikke, at vi nogensinde vænnede os til sengen, selvom vi fik kyndig ekspertise dengang. Vi bøvler begge med følelsen af, at skulderen ligesom ikke kommer langt nok ned i madrassen, og det gør altså virkelig nas at vågne og føle sig helt rædbrækket – jeg vil vædde med, at mange kan nikke genkendende til det!?

dunlopillo_harmoni_cool_topmadrasDerfor er det ingen hemmelighed, at mine forventninger til vores nye “Dunlopillo Balance-seng” selvfølgelig er tårnhøje. Dunlopillo har nemlig ry for at give en god støtte, da den har 7 komfortzoner i stedet for de traditionelle 5. Altså; det vil sige, at madrassen er delt op i forskellige områder, der er designet til at tilpasse sig henholdvis hovede, skulder, talje, hofte, talje, skulder, hovede … for nu lige at skære det ud i pap. Madrassen er altså symmetrisk, så man kan vende den 180 grader både den ene og den anden vej. Det siger de kloge, at man bør gøre med enhver madras hvert halve år for at forlænge levetiden. Det giver jo egentlig ret god mening, når man tænker over det :-)

Fortsættelse følger …

/Camilla Marie

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KLATRENDE PLANTER