GLIMPS FROM OUR LIVINGROOM

6 CLASSICS I NEVER GET TIRED OF

Dias11 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Der er bare nogle ting, som man aldrig bliver trætte af at kigge på – og de seks, som I ser herover, er tidsløse klassikere i mine øjne. Mange flere kan føjes til min liste, men jeg vil hellere høre hvilke ting, der er tidsløse klasssikere for jer? :-)

Translation: There is just some things I never get tired of looking at – and the six above are timeless classics in my regi. Many more can be added to my list, but I’d rather hear what things you perceive as timeless classics? :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

4 COMMENTS

 • Uartigepige

  Har nr. 1 og er helt vild med nr. 3 – uha den ville være perfekt i min stue 😊

  Måske du har lyst til at læse med i mine tanker og voksen oplevelser.

  Uartigepige.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette Rye Andersen

  Helt enig. Nr. 1, 2, 4 og 6 glæder jeg mig dagligt over at have i mit hjem 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Min mor har en del klassiske møbler – Piet Heins Elipse-bord som spisebord, 7’er stole til og en Børge Mogensen tremmesofa. Hun har haft det så længe jeg kan huske, så det hele nærmer sig vel efterhånden 30 år, og det er bare stadig pænt og funktionelt. Det ville jeg nu nok også forvente, hvis jeg betalte omkring 100.000 i alt for de omtalte møbler.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GLIMPS FROM OUR LIVINGROOM