OPGRADERING AF GÅRDHAVEN FOR 528 KRONER

5 STUNNING ETSY POSTERS

etsyposter

Links: 1 / 2 / 3  / 4 / 5

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Jeg elsker Etsy! Jeg kan simpelthen bruge flere timer derinde, og det ender som oftest med, at jeg finder noget helt andet, end mit udgangspunkt – altså på den gode måde. Indrømmet. Der er virkelig også mange ting, der ikke ligefrem falder i min smag, men ligesom med eBay og loppemarkeder, så er det nok den der “skattejagt”, jeg godt kan lide, og følelsen når man finder noget virkelig godt! Til de af jer, der ikke kender Etsy, så kan jeg fortælle, at Etsy, ligesom eBay, består af en laaaang række både private shops og små virksomheder. I modsætning til eBay handler det ikke om at købe de billigste partier hjem fra østen, men derimod er mange af produkterne håndlavede og håndplukkede, hvilket betyder, at produkterne herinde i langt højere grad er unikke fund, og de små shops derfor også er drevet af en særlig passion. De fleste ting forhandles altså ikke i alle mulige andre butikker, hvilket er præcis det jeg godt kan lide :-) Her har jeg fundet fem plakater, der længe har været på min favorited-liste. Bemærk at nummer tre og fire er downloadplakater, som du selv kan printe eller få printet online :-) Måske har nogle af jer også fundet nogle fine ting? I så fald må I meget gerne smide et link i kommentarfeltet – også selvom det ikke er i boligkategorien ;-)

Translation: I simply just love Etsy! I can easily spend hours on searching around. Of course the site is also loaded with many things that doesn’t fit my taste but like eBay and fleas markets I guess it’s the treasure hunting that appeals to me. For those of you who aren’t familiar with Etsy, I can tell that it, like Ebay, consists of bunches of private shops and small companies. In contrast to eBay though most of the products are either handmade or handpicked which means that the products are unique and can’t be found everywhere else. Here I’ve found five stunning posters which for a while have been on my “favorited list”. Notice that number three and four are download editions that you can print yourself or upload and print online :-) Feel free to share your favorited Etsy finds in a comment below – also if they aren’t in the interior category ;-)

Camilla Marie

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains ad links

1 COMMENT

  • Maria Lindbjerg

    Ej hvor øv, plakat nr. 5 er allerede udsolgt. Sig til, hvis I finder et andet sted den kan købes – jeg er helt hooked på den!:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OPGRADERING AF GÅRDHAVEN FOR 528 KRONER