COOL AUGUST NEWS FROM IKEA

GLIMPS FROM OUR LIVINGROOM

P7250725redP7250718red

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAJ table lamp
P7250730red2Rug / forét poster / eye eye poster / backside poster / monstera poster / Julsø poster / Marshall speaker / chair from flea market / TV tableP7250737redPalm pillow / patterned pillow (see my eBay-tip on pillow cases here) / lamp

Jeg bliver nok aldrig helt tilfreds med min stue, men måske er det i virkeligheden præcis det, der gør det sjovt at indrette. I ved den der følelse af, at det altid kan blive liidt bedre med de og de justeringer. I bund og grund ville jeg nok også synes, at det ville være en kedelig følelse bare at være helt tilfreds med det hele. Jeg kan godt lide det der med, at der altid er noget jeg kan fikse eller optimere :-) Lige nu drømmer jeg om nogle flere plakater alá dem jeg bloggede om her og her.

Translation: I probably never gets satisfied with my livingroom, but maybe that’s what makes decorating fun. You know that feeling that it always can get a little better by small adjustments. Honestly also think it would be boring if I thought my home was perfect – I really like if there is some thing I can fix or optimize. Right now I’m dreaming of more posters like those I wrote about here and here.

Camilla Marie

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains ad links

8 COMMENTS

 • I would love to know where you bought the artwork with the 3 eyes. I love to have it.

  Many thanks!

  http://the-howto-guide.blogspot.nl/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hi Mariska, I sure understand why you want to have it – t’s also my favorite poster :-D You find the link below picture number 4 ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Okay, ikke så meget med indlægget at gøre, men jeg så på et tidspunkt en plakat med en pige i gul kjole på grå baggrund (mener jeg) – og jeg er ikke sikker, men tror jeg så den her hos jer. Jeg kan dog ikke finde den, hverken her eller på Google. Har den været her på bloggen? Hvis ikke, er jeg mon så så heldig, at i kender til den? Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ohhh the pic with the cat is sooo sweet!!! I love it so much! ah and I love your blog too, so inspiring!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hi Silvy, AWW thank you so much. It means a lot :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siska

  Hejsa,
  Først vil jeg bare sige, at jeg er kæmpe fan af jeres blog, jeg har fulgt den i flere år :)

  I forhold til billedet med fjernsynet vil jeg høre, hvad det er for en model, du har valgt, kan se det er Bestå fra IKEA, men kan du ligge et link til den specifkke model fra billedet :) ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Siska

   Jeg har desværre ikke kunne finde et direkte link, men det er tv-bordet med tre rum og den lave model :-) Jeg købte desuden glaspladen til at lægge ovenpå og så har jeg valgt højglanslåger, da jeg personligt syntes de matte så billige ud, men det er jo en smagssag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COOL AUGUST NEWS FROM IKEA