HOMESICK KYSSER SCLEROSE FARVEL: TAK FOR JERES INDSATS!

VIND ET GAVEKORT PÅ 1.000 KRONER TIL ILVA

Indlægget er sponsoreret af ILVA
Vind 1.000 kroner til ILVA

1 /  2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

I dag er på alle måder en god dag – det er sommer, solen skinner og vi har alle tre afleveret vores speciale! JAAA! Efter uendeligt mange timer foran skærmen og med hovederne dybt begravet i bøgerne kan vi endelig ånde lettet op, vi klarede den. Så er der kun forsvaret tilbage, men den tid den sorg. Nu vil vi nyde, at der igen er tid og overskud til at tænke kreative tanker frem for akademiske, hvilket I forhåbentlig også kommer til at mærke her på bloggen :-) Vi starter ud med at fejre vores genvundne frihed med lidt læser-forkælelse. Vi har nemlig en, hvis vi selv skal sige det, virkelig god konkurrence i ærmet til jer, hvor en heldig læser kan vinde et gavekort på 1.000 kroner til ILVA. Ikke dårligt, hva? Vi har i hvert fald allerede spottet mange fine sager, som man kan erhverve sig i ILVA til under en tusse. Ovenfor har vi strikket et lille udvalg sammen til jer. Glassene, guldbestikket og tallerkenerne ville virkelig gøre sig godt til at servering af lækker sommermad og gin & tonics på terrassen – så er stemningen sat til en hyggelig aften! Det lille sofabord i sort marmor er vi også helt solgte i, det ville stå perfekt i et lille sofahjørne kombineret med den fine plaid og den rå væglampe. Kan I se det for jer? Vi er i øvrigt også ret vilde med, at ILVA er begyndt at forhandle planter. Og fine potter. Den kombination kan man jo som bekendt aldrig få for mange af ;-)

Men nu til det rigtigt sjove! For at være med i konkurrencen om gavekortet på 1.000 kroner til ILVA skal I skrive en kommentar til indlægget her, hvor I linker til jeres favoritstyle fra ILVA til under 1.000 kroner.

Vi finder en heldig vinder onsdag d. 8. juni.

Husk forresten at tilmelde jer ILVAs nyhedsbrev her, hvis I vil have info, når de kører udsalg og andre gode tilbud.

298 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICK KYSSER SCLEROSE FARVEL: TAK FOR JERES INDSATS!