DIY: GROW YOUR OWN AVOCADO TREE

HOMESICK KYSSER SCLEROSE FARVEL: TAK FOR JERES INDSATS!

Indlægget er sponsoreret af Scleroseforeningen

TUSIND TUSIND TAK for jeres mange donationer til vores indsamling til fordel for Scleroseforeningen! Da Scleroseforeningen spurgte, om vi ville være med i deres Blogger Challenge og sprede budskabet om sclerose, tøvede vi ikke – og det er vi så glade for i dag. Vi har nemlig – sammen med jer – ikke kun sat ekstra fokus på den forfærdelige sygdom, vi har også indsamlet hele 5.050 kroner! Det er altså for sejt, og I fortjener en virtuel high-five og kæmpe krammer for jeres indsats og opbakning, trods emnet er lidt anderledes, end det vi ellers plejer at dele herinde :-)homesick sclerose
Som en del af Scleroseforeningens Blogger Challenge, har vi konkurreret mod tre andre seje bloggere (Nutidensmor, Lortemor og Tina Maria) om, hvem der indsamler flest penge til Scleroseforeningen i maj måned. Takket være jer, nåede vi ikke bare vores mål, vi vandt ovenikøbet også dysten! Som I ved, meldte vi os ikke for konkurrencens skyld, vi gjorde det, fordi emnet står Tatiana nært (læs hendes historie her). Vi vil derfor gerne gøre en indsats for at kysse sclerose farvel én gang for alle, med håbet om at andre ikke skal vinke farvel til deres kære på grund af den frygteligt onde sygdom. Sammen med de andre tre bloggere, har vi indsamlet lige knap 10.000 kroner via bloggerchallancen, og hver en krone går direkte til forskning i sclerose. Det gør os simpelthen så glade. TAK!

I kan læse meget mere om sclerose, Scleroseforeningens uundværlige arbejde og støtte en god sag lige her! :-)

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: GROW YOUR OWN AVOCADO TREE