SPEAKER CRUSH: BEOPLAY A2

KOM TIL JUL I MAGASIN OG VIND ET GAVEKORT PÅ 5.000 KR.

 photo e0991135-d18d-4101-b6f0-161cadf1b5a0_zps8314a3c9.jpg photo 0bea6747-4754-404c-8830-a0e4f1738562_zps01743c0c.jpg photo 365da8d7-f8f8-46cf-8edd-1383da1ba9e1_zpsc882a19b.jpg

Som vi viste jer den anden dag, så udkommer Magasins julekatalog i weekenden, og i den sammenhæng vil vi lige tippe jer om, at de også kører en virkelig lækker konkurrence på instagram, hvor I kan vinde et gavekort på 5.000 kroner til Magasin.

Det eneste I skal gøre er at tage et billede af jeres største juleønske fra julemagasinet og uploade det på instagram med hashtagget #julenimagasin, så er I med i konkurrencen om gavekortet, som kan hjælpe til at opfylde egne juleønsker, eller til at forsøde julen for dem I har kær. Som I kan se på billederne, har vi allerede taget et billede af et af vores største juleønsker, nemlig mere lækkert stel fra Royal Copenhagen – det ville bestemt ikke være dårligt at kunne fylde op i skabene af det for 5.000 kroner! :-)

Konkurrencen løber frem til søndag den 9. november, og vi krydser selvfølgelig fingre for, at det blive en heldig HOMESICK-læser, der løber afsted med præmien. Julemagasinet kan I hente i jeres nærmeste Magasin fra d. 1. november, og det er altså værd at slå et smut forbi butikkerne her i weekenden. Magasin kickstarter nemlig julen 2014 med at tænde julelysene (så hyggeligt), og i den forbindelse kan man som kunde også se frem til masser af oplevelser samt ekstra forkælelse. Weekenden byder blandt andet på:

– Magasin vouchers til en værdi á kr. 100,-, til alle der handler for minimum kr. 500,-
– Lyngbyvaser og Goodiebags til de 10.000 første Goodie Card kunder
– Konkurrencer med mulighed for at vinde gavekort til alle julens gaver
– Masser af juleinspiration, blandt andet i form af Magasins nye julekatalog
– Lækkerier fra de mange partnere hos Mad&Vin
– Uddeling af lækre prøver fra skønhedsstandere
– Masser af julehygge og live musik

Det vil man da næsten ikke gå glip af, hva? Vi har i hvert fald planer om at kigge forbi Magasin Odense på lørdag, og vi glæder os. Ses vi? :-)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Magasin.

15 COMMENTS

 • Christina

  Jeg er så vild med dit bord. Er det det, som er lavet ud fra jeres DIY? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er kanden fra? :-) Den er super fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det var da vist én af de mails, jeg burde have åbnet med det samme, i stedet for bare at sende det ud i glemslen sammen med resten af horden af nyhedsbreve. Hold nu op for en weekend! Det er jo alligevel ved at være tid til at begynde at få købt de der julegaver, så mon ikke en del af min lørdag også skal bruges i Magasin Odense? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha. Vi kender det så meget! Man får meldt sig til aaaalt for mange nyhedsbreve, og så får man aldrig læst dem, hvor der faktisk står noget interessant. Men ja, det er altså noget af en weekend Magasin byder på – og måske vi ses i Odense så? Det kunne være hyggeligt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er allerede på på på Instagram……..!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker konkurrence, men jeg synes ikke at jeg kan se konkurrencen på instagram ?

  smil Lene :0)
  http://justlove2ndhand.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Konkurrencen kører fra på lørdag, hvor du (som skrevet i indlægget) kan hente julemagasinet i Magasin butikkerne. Så tager du bare et billede af det du ønsker dig allermest fra kataloget, uploader det på instagram med hashtagget #julenimagasin og så er du med i konkurrencen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis ikke lige det var fordi, at jeg skulle flytte hele weekenden, ville jeg helt sikkert være taget forbi Magasin! Tak for tippet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er den fine skål til mandlerne fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] KOM TIL JUL I MAGASIN OG VIND ET GAVEKORT PÅ 5.000 KR.KOM TIL JUL I MAGASIN OG VIND ET GAVEKORT PÅ 5.000 KR. … Vi har i hvert fald planer om at kigge forbi Magasin Odense på lørdag, og vi glæder os.GO TO WEBSITE! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] KOM TIL JUL I MAGASIN OG VIND ET GAVEKORT PÅ 5.000 KR.13 kommentarer til “KOM TIL JUL I MAGASIN OG VIND ET GAVEKORT PÅ 5.000 KR.”GO TO WEBSITE! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SPEAKER CRUSH: BEOPLAY A2