BRAND CRUSH: L:A BRUKET

JULEHYGGEN ER STARTET I MAGASIN

 photo magasin_zps29f96a15.jpg photo maga3_zps1bf07822.jpg photo magsin2_zps64aa9ead.jpg photo magaa_zpsd1d8be02.jpg photo maga1_zpsa94f4777.jpg photo maga44_zps59c11fce.jpg photo maga9_zpsb4b44e45.jpg photo maga6_zps5c292d08.jpg
Vi har været et smut forbi Magasin i Odense i anledningen af, at julen i Magasin fra i dag er blevet skudt i gang. Det betyder at Magasins årlige julekatalog nu er ude, og i år kører Magasin sideløbende en konkurence om et gavekort på 5.000 kr, hvor man for at deltage blot skal tage et billede at sit største julegaveønske fra kataloget og uploade det på instagram med hashtagget #julenimagasin.

Magasin har altid en imponerende og eventyrlig juleopyntning, som man år efter år ikke kan andet end drømme sig væk i (vi kan i hvert fald ikke), og i år var bestemt ingen undtagelse. Da vi ankom, var der en kø så lang gennem hele butikken, og det skulle vise sig, at det var julestuen og de føromtalte lækre Goodiebags, der var årsagen. Øverst oppe, hvor der er en fortryllende panoramaudsigt over Odense by og domkirke, havde Magasin nemlig lavet en hel julestue, hvor alle de lækre interiørmærker var repræsenteret ved hver deres hyggelige juleopstilling. Desuden var der blevet dækket tre juleborde med hver sit inspirerende bud på, hvordan et julebord skal se ud anno julen 2014.

Vi vil helt klart anbefale jer at tage et smut forbi Magasin, hvis I trænger til at komme lidt i julehumør eller tage hul på julegaveindkøbene, for der er altså julestemningsgaranti :-)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Magasin. 

2 COMMENTS

 • Uha, hvor ser det dog hyggeligt ud, men er det ikke lidt tidligt at komme i julestemning? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Nej da, det er lige til tiden – fra november må man godt begynde at jule lidt ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BRAND CRUSH: L:A BRUKET