SPAR 20% PÅ ELLOS' BOLIGSORTIMENT

DOUCE COLOR PALETTE

Jeg har fundet en skøn bolig, som jeg simpelthen blev nødt til at dele med jer. Den rummer så mange fine detaljer – og viser virkelig de douce farver fra sin bedste side. Jeg synes i hvert fald, at det skaber en charmerende atmosfære til den ellers stramme indretningsstil :-)

279Se lige det her misundelsesværdige badeværelsesgulv af små sekskantede mosaik fliser i marmor. Wauw! Jeg er selvfølgelig helt solgt – og billederne er gemt i min lille inspirationsmappe, for sådan må mit fremtidige badeværelse altså gerne se ud. Kan I lide det? :-)

81Jeg er sikker på, at det er de færreste, der kan holde børneværelset så fint og ryddeligt. Ikke destomindre er det fin inspiration – og så er det altid lækkert for æstetikeren, når man et børneværelse også kan indbyde til leg på en flot måde! ;-) Hvis jeg var barn igen, ville jeg i hvert fald uden tvivl have det sjovt med togbanen, læse små historier i tipien eller gynge på lammet.

56Læg lige mærke til den flotte skabsløsning! Skabene smelter sammen med væggene, både i udformningen og farven, hvilket skaber en skøn rum fornemmelse uden forstyrrelser! Jeg synes, at det er en ret flot detalje, som viser sig flere steder. I kan se flere billeder af boligen her.

4Translation: This home looks wonderful representing the douce color palette or at least some of the colors ;-) I think it creates a charming, creative and personal atmosphere. And did you notice all the cute details? I especially like how the closets and walls melt together, and not to mention the pretty bathroom flooring! :-) 

Image source: Alvhem Mäkleri

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

12 COMMENTS

  • Mia

    Hej piger! Har i mulighed for at finde ud af farvekoden eller navnet og producent af den grå farve som der er brugt på skabe og i soveværelset? Kh Mia

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • HOMESICK

      Hej Mia,
      Det nemmeste er nok at kontakte mæglerfirmaet på deres e-mail og håbe, at de kender til den. De plejer at være ret gode til at svare, hvis du er konkret og sender et billede med af det, du gerne vil have svar på :-) Her har du deres mail: info@alvhemmakleri.se

      Håber de kan hjælpe dig :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Det der badeværelsesgulv er simpelthen ALT for lækkert!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Margaux

    Kender du navnet på stolene? De måtte gerne stå rundt om mit spisebord :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sukhi

    Totalt forelsket i badeværelsesgulvet og den lyse og hyggelige stue!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie L.

    Haha, fnis. Tror rimelig hurtigt man kunne blive færdig med at lege med den togbane der, der er jo 4 skinner:-) Det tog kommer ikke langt. Men bortsetfra de; lækre toner ja. Og i øvrigt dejlig blog I har!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • HOMESICK

      Hihi ja, der skal nok tilføjes nogle skinner til samlingen ;-)
      Tusind tak. Vi er glade for, at du følger med.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christiane

    Øøhhhh.!! Bor der nogen??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

    Wow – Hvor er det bare en flot bolig! :) Ved I hvor sofaen og sofabordet er fra? Jeg har søgt på noget lignende, men uden held.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SPAR 20% PÅ ELLOS' BOLIGSORTIMENT