THOSE BEAUTIFUL BLACK FLOORS

A LITTLE COLOR

 photo Dias1_zpsaa744a9c.jpg

Plakat / Plakat / Lysestage / Krukke / Blå pude / Pastel pude / Bordskåner / Lampe

Den egentlige agenda med dette indlæg er at præsentere jer for et helt nyt forfriskende aarhusiansk plakatbrand, som mit yderst kreative vennepar står bag. De kalder sig “DOT Denmark” og i ovenstående kollage, har jeg forsøgt at tage jer med ind i deres grafiske pastelunivers, som byder på kontraster og spændende strukturer som f.eks. kork’en, som jeg er ret vild med.
Hvis I er blevet nysgerrige på deres øvrige designs, så kan I slå et smut forbi deres webshop lige her og være med til at give dem en god og velfortjent medfart :-)

De vil rigtig gerne høre jeres mening om kollektionen – både ris og ros – så smid endelig en kommentar i kommentarfeltet nedenfor med jeres mening :-)

..psst de kører forresten en give away på instagram lige her (@DOTDENMARKDK), som slutter på søndag ;-)

Translation: The point of this post is to present for you, a new lovely Danish poster brand two of my friends have started. They call themselves “DOT Denmark” and in the collage above I’ve tried to give you an expression of their graphical pastel universe. If you’re curious you can see their other designs right here.

They would love to hear what you think about the collection – both roses and thorns – so give your feedback below, if you’d like :-)

..psst they run a give away on instagram (@DOTDENMARKDK) right here, that ends on sunday ;-)

Camilla Marie

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links 

5 COMMENTS

  • Malene

    Fine plakater, men det ødelægger det for mig, at navnet er så tydeligt. Jeg ville ikke have lyst til at have en reklameplakat hængende, og det minder det mig om. Både fordi det er stort, grafisk markant og placeret centreret. Jeg synes slet ikke det fungerer, og jeg synes det er ærgerligt, for motiverne og farvene er lækre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pænt! Men måske en lille bitte smule ligesom mange af de andre grafiske plakater man ser for tiden. Følger dem fluks på instagram og ser hvad de kan diske op med :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow, I really like the posters! Simple shapes and nice colors! Definitely good to pimp up your interior!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maya

    Rigtig fine plakater! dog synes jeg at logoet er lidt for stort og forstyrrer selve det grafiske udtryk på nogle af billederne… hvilket er lidt en skam!
    Synes bestemt det er flottest på dem af dem, hvor logoet også holdes i en lys pastelfarve…
    Det er selvfølgelig bare min mening :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Jeg er kæmpe fan! Hold da fast det er fedt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THOSE BEAUTIFUL BLACK FLOORS