A SMALL SPACE WITH GREAT DETAILS

3 TIMES BLUE WATER COLOR

 photo Dias1_zpsb0e9x2g6.jpg

1 / 2 / 3

Jeg er ret vild med blå. Faktisk er blå min yndlingsfarve, og det har den altid været. Man kan dog hverken se det i min garderobe eller i indretningen herhjemme, men jeg overvejer at gøre noget ved sidstnævnte med én af de her posters. Der er så meget ro over den blå farve, og det bliver næsten ikke smukkere med blå vandfarve. Jeg har længe haft kig på de to posters fra Silke Bonde (1 & 3), men jeg synes nu også den fra Nynne Rosenvinge (2) er ret så fin. Har I en favorit?

Translation: I love blue. Blue has always been my favourite color. It’s however not obvious considering my wardrobe or home decor, but I might do something about the latter with one of these three posters. Blue is such a peaceful color and the water color is so beautiful. I’ve been looking at the two posters from Silk Bonde (1 & 3) for a while now, but I also like the one from Nynne Rosenvinge (2). Do you have a favorite?

Tatiana.

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A SMALL SPACE WITH GREAT DETAILS