TIP: SPAR 25% PÅ ALVERDENS BOLIGLÆKKERIER

PERFECT PETROL VELVET

Indlægget er sponsoreret af Formel A

HOMESICK

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Forleden dag viste jeg billeder af en skøn 34 kvadratmeters bolig, hvor jeg også dagdrømte om et farverigt element til min stue så som en rødlig stol eller blålig sofa i velour. Nu har jeg fundet sofaen – og den er oven i købet sat ned med 5.000 kr., as we speak. Det eneste, der hindrer mig, er min meget smalle opgang, som sofaen umuligt kan komme op af. Det er bare så øv!

Sofaen er fra Formel A – en Dansk Virksomhed som har fokus på at håndplukke danske designprodukter af høj kvalitet. Kender I til dem? De er ikke kun online, men har også fysiske butikker i Bredgade 4 og Istedgade 56c, København – og så har vi tidligere skrevet om deres populære nomad-sofaer bl.a. her. Mit nye sofa crush er designet eksklusivt for Formel A af den danske Berlin-baserede arkitekt og møbeldesigner, Sigurd Larsen. “A Sofa”, som den hedder, findes i tre forskellige materialer og endnu flere farver, der kan kombineres med ben i eg eller kobber, hvor jeg er faldet pladask for den petroleums farvede sofa i velour. Hvis jeg på mirakuløs vis kunne få den op i min lejlighed, så ville jeg style sofaen i et forholdsvist neutralt miljø med kun få andre farverige elementer, så den virkelig kommer til sin ret – a’la det, som I ser på collagen herover.

Er I også vilde med velour, men syntes det er lige lovlig modigt at lægge ud med en hel sofa, så kan mindre altså også gøre det. Se bare de herligheder, som Mette har fundet her! :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links

6 COMMENTS

 • Stine

  Er vild med velour! Har selv haft kig på en sofa i marineblå velour, der er til at betale, i 1 1/2 års tid. De fleste jeg falder over koster omkring 10.000kr, hvilket min økonomi ikke lige kan klare pt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hvor er den fra, den du har haft kig på? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg har kigget på nogle forskellige, både på sofa.com, men der er et ukendt beløb i fragt oveni, og på bolias side, som ikke helt er SU venlige priser. Derudover har jeg prøvet at søge på Google og pinterest, men sådan en sofa er ikke lige til at støve op i Danmark.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Okay – spændende med ukendt fragt ;-) Det er nemlig ikke så nemt at finde så fine sofaer i Danmark og slet ikke til SU-venlige priser, så det er med at holde godt øje med rabatterne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Går pt. og tæller på knapper” – da jeg er faldet for sofaen Stockholm fra Ikea, der findes med sort velour, og så til 9000,- !!! Men er lidt i tvivl om hvorvidt den er svær at holde pæn ? Nogen der har erfaringer de vil dele ? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Jeg har desværre ikke selv erfaringer med en velour sofa – gid jeg havde, de er bare så flotte! Jeg vil tro, at det ikke er det nemmeste at holde, hvis du spilder i den. Men man kan få sådan noget stof imprægnering. Det ville jeg nok bruge :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: SPAR 25% PÅ ALVERDENS BOLIGLÆKKERIER