TREND: VELOUR

TIP: SPAR 25% PÅ ALVERDENS BOLIGLÆKKERIER

SPAR 25% HOS MOODINGS OG JUST SPOTTED
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Godmorgen! Inden vi kommer alt for godt igang med dagen, så vil jeg lige dele et virkelig godt tip med jer. To af mine favorit-webshops, Moodings og Just Spotted, fejrer nemlig fødselsdag og giver i den anledning 25% på ALLE VARER med rabatkoden BIRTHDAY25. Rabatkoden gælder fra i dag og til og med d. 6. april – og som et ekstra plus er der gratis fragt på begge webshops, win! Jeg tror selv, at jeg bliver nødt til at klikke den roomspray hjem, som Camilla Marie tippede om her. Den er jo simpelthen så smart. Måske der også ryger lidt mere i kurven, det er i hvert fald et fristende tilbud, synes I ikke? :-)

Mette.

Indlægget indeholder annonce links // This post contains add links

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TREND: VELOUR