BATHROOM TALK

NEW IN: GREEN MARBLE COASTERS

 photo marmor5_zpsszgb1ahl.jpg photo marmor4_zpskzdpefpo.jpg
Marmorbordskåner: House Doctor // Cremer: Estelle & Thild // Læbepomade: Kiyoko // Halskæde: Hvisk // Ringe: Pernille Corydon & Maanesten

Kender I det der med, at man køber noget sådan lidt hurtigt og tilfældigt, og så ender man bare med at blive mega glad for det? Det sker ret sjældent for mig (jeg har mere tendens til at lave fejlkøb), men sådan har jeg det med mine nye bordskånere fra House Doctor. Jeg har længe gerne vil skifte vores sorte plastikbordskånere ud med noget lidt mere lækkert, og da jeg faldt over disse i grøn marmor, klikkede jeg dem ret impulsivt hjem. Jeg havde egentlig bare tænkt, at de skulle gemme sig i en køkkenskuffe, når de ikke havde til opgave at beskytte mit spisebord mod varme gryder og fade. Men de har ikke været gemt væk en eneste gang, siden jeg fik dem ind ad døren, for jeg synes simpelthen de er så pæne – og jeg begriber ikke, hvordan jeg har kunne leve uden grøn marmor i mit liv så længe ;-) Pt. er den mindste af bordskånerne flyttet ud på mit badeværelse, hvor den fungerer som et fint lille fad for de smykker og cremer, jeg bruger dagligt. Mens den store af mine nye marmorvenner (som I kan se nedenfor) gør sig mægtigt godt som basen for små hyggelige stillebens, når den har fri fra sin tjans som bordskåner.

 photo marmor_zpsqdnztdhr.jpg
Marmorbordskåner: House Doctor // Glasklokke: Loppefund // Glasvase: H&M Home // Lysestage: by Lassen // Spisebord: Hjemmelavet  (Se guide her)

Så hermed en anbefaling, hvis I mangler et lille input af den smukkeste grønne marmor i form af bordskånere eller som små alt-muligt-bakker. Mine er fra Moodings (købt for et gavekort modtaget som gave), hvor de pt. er udsolgte, men de forhandles bl.a. også her.

Translation: I recently bought these green marble coasters from House Doctor, and I’m so happy about them. The deep green marble is just beautiful, and they work perfect not only as coasters but also as small trays for displaying stuff. Right now I am using the small one for my everyday jewelry and creams in the bathroom, and the big one is perfect for stillebens in the living room when not used as a coaster.

Mette.

Indlægget indeholder annonce links // This post contains add links

4 COMMENTS

 • Marie S

  Av av av.. jeg arbejder hos en smykkebutik, og det gør helt ondt indeni at høre, at du opbevarer dine smykker på badeværelset. Det er virkelig skidt for dem pga al den fugt :-(
  Undskyld sidespringet, kunne ikke lade være med at nævne det. :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, det er jeg ked af at høre. Men mine daglige smykker har jeg jo på næsten hver eneste dag, så det er egentlig bare når jeg er i bad og når jeg sover, at jeg ligger dem fra mig – og det klarer de nu ganske fint ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare smukke! Leder faktisk aktivt efter det perfekte alt-muligt/pyntefad for tiden, og jeg tror de her ville være perfekte, så tak for sporten :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja ikke? Jeg vil bestemt mene, at de er en god kandidat til det perfekte alt-muligt/pyntefad ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BATHROOM TALK