WRAP THAT GIFT!

MARBLE

 photo Dias1_zps10307047.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Jeg har altså lidt et kærligheds-had forhold til marmor. Så er det sagt! Da jeg var barn, syntes jeg, at marmor var noget så grimt og gammeldags. I dag synes jeg, at marmor er noget så smukt og elegant. Og så kan jeg lige pludselig ikke finde ud af, hvad jeg i virkeligheden mener om marmor. Er jeg præget af marmor-trenden? Har jeg bare skiftet smag? Jeg ved det ikke, men jeg har faktisk arvet en kagerulle og nogle lysestager i marmor, og det er måske lige så stille på vej op af kasserne igen! ;-) Hvad er jeres forhold til marmor?! :-)

Translation: So, I have kind of a love-hate relationship with marble! I hated it when i was a child. Now i think it’s so beautiful and elegant. Maybe I’m just following the trend? Maybe my taste has changed? I don’t know. How’s your relationship with marble? :-)

Tatiana.

Photobucket

11 COMMENTS

 • Jeg kan godt lide det og synes det er ret eksklusivt på en måde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan altså stadig ikke li’ det! Men kan tydeligt huske da det var et stort hit sidst: jeg stod for at skulle flytte hjemmefra og havde samlet ALT i marmor, også kagerullen!
  Et lille tip: gå i genbrugsbutikker, hvor du kan finde masser af marmor ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det skal helt sikkert nok være i genbrugsbutikkerne! Tal for tippet ;-) Hehe fedt, at du også har kagerullen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • G

  Jeg forstår virkelig ikke hypen omkring det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg tror du har ændret stil! Min moster havde også et marmorbord stående i stuen da jeg var lille, og jeg syntes det var dødsens hæsligt. Nu kan jeg godt lide marmor, men jeg tror bare det er fordi marmor hurtigt er noget der kan blive for meget af – hvis du forstår? Altså det kan godt blive for meget af det gode, imens en smule marmor kan være med til at sætte prikken over i’et.

  – God jul forresten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror du har så meget ret i, at det hurtig kan blive for meget, men få ting kan gøre en stor forskel :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Du må ikke reklamere for min lampe – den skal være hemmelig :D
  – Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan egentlig godt lide den kolde farvetone, der er i marmor, men er generelt ikke en fan af det. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som det er med så mange gamle ting, så kan de nemt blive fede, hvis de bliver blandet med en moderne stil. Heldigvis har DK en masse seje designere, der formår dette :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt at læse jeres kommentarer :-)

  Jeg forstår godt, at mange ikke kan lide de gamle 70’er og 80’er marmor ting.

  Det der er fedt nu, er at der bliver designet helt nye styles ud af et materiale, som vi husker fra 80’erne.

  Hos Bloomingville ELSKER vi marmor. Men tricket til at få det til at blive cool er, at man designer helt andre styles end de ting man så i marmor før i tiden. Fx de små deko huse, som er så meget oppe i tiden. Og marmor i geometriske former fx lydestager, sekskantede fade osv.

  Jeg synes dog også det er sjovt at ændre på de gamle marmor ting, som man kan finde i genbrugsbutikkerne eller kan finde på tante Erna’s loft. Du skal bare sætte masking tape på – fx for neden på en cylinder vase, langs kanten af en lysestage el.a. Så er den gammeldags marmor ting lavet up to date på to minutter. En rulle masking tape koster ca 20,- kr

  Find fx idéer på Pinterest.

  Godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WRAP THAT GIFT!