LET THE LIGHT IN

THE MARBLE SERIES

homesick-nu

Og jeg som troede, at jeg aldrig skulle blive fan af marmor, så blev jeg det – og jeg er nu mere i tvivl, om jeg nogensinde vil blive træt af det. Men mon ikke det kommer en dag, den dag er bare slet ikke kommet til mig endnu! ;-) Jeg tror, at det er på grund af strukturen i materialet, at jeg er vild med det; den er så fin og uforudsigelig. Det kommer også til udtryk i plakaterne herover, som er en del af en større plakatserie, der pudsigt nok hedder “marble series”. Jeg faldt over plakaterne på Just Spotted (annoncelink). Min favorit må enten være #green og #black. Find din favorit her (annoncelink)! :-)

Translation: And as I thought I would never become a fan of marble, I fell in love and now I am not so sure I will never get tired looking at it. I just came by the posters above – the marble series – on Just Spotted (ad link) and what is not to like. My favorites must be either the #green or #black. Find your favorite here (ad link)! :-) 

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LET THE LIGHT IN