A LITTLE LAMB

CUTE STUFF FOR THE LITTLE ONES

 photo slide2_zpse1uw3u9x.jpg

lammeskind | politibil | sengehimmel | alfons åberg | flagranke | lampe | sengetøj

Jeg har fundet et par fine ting til børneværelset, og selvom jeg ikke har børn endnu, så er jeg altså ret vild med politibilen og sengehimlen – som faktisk ikke er en direkte børneting, men den ville da fungere super fint på et børneværelse, synes I ikke? :-)

Translation: I’ve found some stuff for the kids room, and even though that I don’t have any children yet, I really like police car and the bed heaven – well it ain’t a specific one for kids, but it would look too cute in the kids room, don’t you think? :-)

Camilla Marie

Dette indlæg indeholder annoncelinks | This post contains add links

1 COMMENT

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A LITTLE LAMB