ET TIP TIL KØBENHAVNER-BADEVÆRELSET

KIDS ROOM: CUTENESS OVERLOAD

 photo 491e73c5-38ab-4438-a230-e1154bc4219b_zps8knxyci4.png
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 78 / 9 / 10 / 11

Ej, men hvor søde er de her sager ikke lige? Godt nok har jeg endnu ingen børn, men hvor kunne jeg bare godt bruge et par stykker nogen gange, så jeg havde en undskyldning for at købe sødt børne-lir. For selvom der findes meget forfærdeligt grimt, neonfarveret plastiklegetøj, så bliver der altså også designet uendelige mængder af enormt pænt legetøj og børnemøbler, som falder lige i min smag. Hvad børnene så helst vil lege med, er jeg heldigvis lykkeligt uvidende om enndu ;-) Hvis I vil have mere inspiration til indretning af børneværelset, kan I tjekke vores tidligere indlæg ud her, her og her.

Translation: Even though I haven’t got any kids yet, I really have a thing for aesthetic kids toys, and these are some of my absolute favorite. Aren’t they the cutest? If you want more inspiration for the kids room, you can find it here, here and here

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

7 COMMENTS

 • Maiken

  Jeg havde hæklet mange søde stykker legetøj til min søn og havde planlagt at købe fine ting i pastelfarver og træ. Men baby foretrækker plastikhelvedet xD Hold nu op, hvor er det grimt. Men så længe han smiler, så er alt andet ligegyldigt. Og jeg håber, at han med tiden får lidt bedre smag;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, årh hvor er det ærgerligt, for der er bare ikke noget sødere end hæklet legetøj. Håber han ændrer smag, og hvis ikke, så har du da i det mindste selv noget pænt at se på ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love number 4!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Er forelsket i alle tingene:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så mye fint! Har sett på flere av disse tingene som jeg har satt på ønskelisten til babyen blir eldre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET TIP TIL KØBENHAVNER-BADEVÆRELSET