A FUN LAMP FOR STATEMENTS AND MESSAGES

A CRUSH ON SILVER FRAMES

 photo slide1_zpsfcwrp6bz.jpg

Sources: 1 & 2

Lige siden Mette viste denne bolig her på bloggen (som I i øvrigt var ret vilde med), har jeg tænkt på, om det måske var på tide at investere i et par sølvrammer – det ser jo faktisk ret fint ud! Det er sjovt, for så længe jeg kan huske, har jeg sværget til sorte rammer – de sorte Strömby fra IKEA for at være helt præcis – men man har et standpunkt, til man tager et nyt, right? :-) Dog synes jeg stadig, at Strömby-rammerne er super fine, for de er ret slanke i kanten, og jeg bryder mig ikke om, når rammekanten bliver for bred. Så næste gang turen går til IKEA, bliver det nok en Strömby-ramme eller to i sølv, der kommer med mig under armen :-)

Hvad er jeres tanker om rammer?

Translation: Ever since Mette showed you this apartment (which you guys liked a lot), I’ve wondered if the time has come to invest in some silver frames –  it actually looks quite good! It’s funny because as far I remember I’ve always sward to black frames – the black Strömby frames from IKEA to be exact. Those frames are still my favorite because they have that slim frame, but next time I go to IKEA It’s probably the silver ones that i carry home :-)

What’s your thoughts on frames?

Camilla Marie

7 COMMENTS

  • Cathrine

    Hej. Har I et andet link til billedet til højre. Jeg vil gerne vide mere om billedet med de blå firkanter, hvis det er muligt, evt. gennem Pinterest, hvis det er derfra. Linket i opslaget er ikke direkte.
    :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Hej Cathrine – jeg har selv forsøgt at finde den oprindelige kilde vha. Google Images (den omvendte billedsøgemaskine), desværre uden held. Men du kan jo prøve at uploade billedet og se om du har mere held end mig :-) Du må meget gerne skrive, hvis du finder den oprindelige kilde, for så skal den selvfølgelig angives.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

    Kan lige give et hint med at du kan låne billeder på de fleste biblioteker og der er rammerne sølv og smalle ;) Gratis og nem måde at udskifte sin kunst på!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Kunne VILDT godt tænke mig at vide hvor jeg kan finde plakaten med det maskuline kattedyr m Cap – Er der nogen, der kan hjælpe her?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Den er fra Han Kjøbenhavn, men desværre udsolgt :-(

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Hej. Mon I kan hjælpe mig med at finde billedet, der ligner en labyrint? På forhånd tak.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A FUN LAMP FOR STATEMENTS AND MESSAGES