UDSALGSTIP: SPAR 20% PÅ PLAKATER OG RAMMER

HOW TO AVOID WRONG PURCHASE

 photo Dias1_zpsa9u2ktik.jpg
1: Cushion – before: 799 DKK, now: 479 DKK / 2: VASE – before: 349 DKK, now: 174,50 DKK / 3: Candle stick – before: 199 DKK, now: 159 DKK / 4: Four wisky glasses – before: 279 DKK, now: 199 DKK / 5: Four longdrink glasses – before: 279 DKK, now: 199 DKK / 6: String chair – before: 1900 DKK, now: 1710 DKK

Har I været på udsalgsshopping? Der er altså virkelig nogle monetos at spare på nogle meget lækre ting – se bare de Camilla Maries udsalgsfavoritter her, plakatudsalget hos justspotted, som Mette har skrevet om her, og her har I endnu flere gode tilbud. Jeg må indrømme, at jeg ikke er så god til at shoppe under udsalg – simpelthen fordi jeg ikke tager mig selv den tid, det tager at finde de virkelig gode ting! Her har I 6 tips til udsalgsshopping (eller bare når I shopper generelt), så I hverken bliver ruineret eller kommer hjem med ting, I egentlig ikke manglede:

  1. Skriv en liste: Ønskelister er ikke kun brugbare til ens fødselsdag eller til jul, men kan faktisk hjælpe dig i alle shoppingsituationer. Jeg er i den overbevisning, at mange mennesker alt for tit køber ting, de egentlig ikke mangler, ønsker sig eller får brugt. Det har jeg i hvert fald selv gjort lidt for ofte! Efter jeg er begyndt at skrive mine ønsker ned året rundt, ved jeg dog lige præcis, hvornår jeg skal slå til. Det betyder ikke, at jeg aldrig laver impulskøb – det skal der selvfølgelig også være plads til – men mærk altid efter hvilket behov dit køb dækker.
  2. Sæt et budget: Årh, hvor jeg hader det der med budgetter. Jeg hader til gengæld også at være ruineret, når måneden er omme. Derfor har jeg altid en idé om, hvor meget jeg egentlig må bruge og på hvad, når jeg shopper. Et køb er bare knap så sjovt i fremtiden, hvis du køber mere end du har råd til. Gemmer der sig også nogle dyrere drømmekøb på din liste, så spar op eller sælg nogle af dine gamle ting inden du tager spenderbukserne på.
  3. Shop alene: Shopping er en social aktivitet for mange – og personligt, så nyder jeg mine shoppeture med veninderne. Undersøgelser viser dog, at vi har en tendens til at shoppe mere rationelt, hvis vi shopper alene. Et lille tip til dig, der også nyder shopping som en social aktivitet: brug disse ture til ren inspiration og vent med at købe, til du er på egen hånd.
  4. Giv dig selv tid: Det her er simpelthen min største fjende, når jeg shopper. Det tager tid at finde, det helt rigtige – især på udsalg, hvor det bugner med fristelser til halve priser. Mind dig selv på, hvad der står på din liste og gå ikke på kompromis. Du bliver nemlig aldrig helt så glad for nummer to, som du ville være blevet for nummer et.
  5. Spørg dig selv: “Har jeg virkelig brug for det?”: Bevares, det er nemmere sagt end gjort i situationen, hvor ens hjerte kun banker for det fund, du lige har gjort dig. Men hvis du vil undgå impulskøb, du alligevel ikke kommer til at bruge i fremtiden, så har jeg et lille trick i ærmet: luk øjnene og forestil dig, at tingen allerede er din. Visualiser, hvor du vil placere den, om den passer ind i din indretningsstil og hvilken værdi den skal have for dig. Er du stadig ligeså begejstret, som da du så den første gang?
  6. Køb det ikke kun, fordi det er på udsalg: Det er sjovt, som jeg pludselig længdes efter at bruge penge og får lyst til at skifte alt ud, når jeg hører/ser ordet “udsalg”. Er jeg den eneste? En handel er bare ikke altid en god handel. Undersøgelser viser nemlig, at tanken om køb ofte er mere tilfredsstillende end hvad købet gør for dig bagefter. Når ens ønske er opfyldt, opstår et nyt behov – og sådan fortsætter den onde cirkel (desværre). Så mærk efter, tænk over de 5 første punkter og overvej, om du kun køber det, fordi det er på udsalg.

Har I flere gode råd? Så del dem endelig med os andre i kommentarfeltet. Happy shopping! :-)

Translation: Camilla Marie wrote about her sales favorites the other day and yesterday Mette tipped about the poster sale on justspotted. In today’s post, I’ve gathered further 6 items on sale for you and also my 6 best advices, if you wish to avoid wrong purchase in any shopping situation, namely: Shop with a list, set a budget, take the time, shop alone, ask yourself: “Do I really need this?”, and don’t buy just because it’s on sale. Read the whole post translated into your language right here. If you’ve any other advices, please share them with us. Happy shopping! :-) 

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

2 COMMENTS

  • Tak for gode tips! Og lækre ting. Jeg har både fået de fire korte whiskyglas og den fine lysestage (dog i stålfarvet) i julegave – hvis ikke, ville jeg klart slå til nu ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Det er nogle lækre ting, hvor er du heldig! :-D

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UDSALGSTIP: SPAR 20% PÅ PLAKATER OG RAMMER