NEWS FROM HOUSE DOCTOR

TIP: BILLIGE HARLEKINTERN

 photo Skaeligrmbillede2013-08-25kl212753_zps0f001203.pngSource: Netto

Nu er det altså ikke fordi, at vi bliver sponsorede af Netto (desværre), men jeg faldt lige over endnu et godt tilbud hos dem – og det plejer I jo ikke at have noget imod, at jeg deler med jer :-) I denne uge (fra d. 25. til d. 31. august) sælger Netto nemlig en hel masse forskellige ting med de fine harlekintern, som man ser rigtigt mange steder for tiden. Det bedste af det hele er som altid prisen! Selvfølgelig vil pris og kvalitet nok følges ad, men når man jeg køber trendbaserede ting, vil jeg hellere spare lidt på pengene, så jeg kan tillade mig at skifte det ud igen, når jeg bliver træt af at se på det. Har I det også sådan? Jeg har selv været nede forbi min lokale Netto og hapse to sort/hvide viskestykker og nogle servietter. Se hele kataloget her, og husk at tilbudet kun gælder i de butikker, der forhandler “spot-varer”.

Mette.

Photobucket

4 COMMENTS

 • Jeg var også forbi i går, og fik købt to pakker servietter, 3 viskestykker, en pude, to kasser til papir og en pude.
  Det var egentlig en del, nu hvor jeg skriver det ned ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise a

  Kom også lige i tanke om det, da jeg så indlægget. Havde planlagt at jeg også gerne ville snuppe nogle af viskestykkerne. Så smuttede i den lokale Netto for lidt siden, men de var allerede udsolgt af stort set det hele :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor ærgerligt – det er godt nok om at være hurtig så! Måske kan du være heldig at finde det i en anden Netto :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEWS FROM HOUSE DOCTOR