HEAT IT UP

UDSALGSTIP: SPAR 20% PÅ PLAKATER OG RAMMER

 photo Skaeligrmbillede 2016-01-05 kl. 13.28.57_zpsl0d0ozen.png

Posters: 1 / 2 / 3 / 4

I forlængelse af Camilla Maries indlæg forleden vil jeg lige dele endnu et udsalgstip. En af mine absolutte favorit plakat-shops, Justspotted, holder nemlig udsalg og giver 20% rabat på alle plakater og rammer de næste to døgn, hvis I bruger koden JS20 ved check out. Jeg har samlet nogle af mine favoritter her, men de har alstå et kæmpe udvalg af plakater og rammer, så jeg synes bestemt I skal tjekke det ud :-) Hvis det ikke var fordi, jeg var så heldig af få foræret en Moebe ramme af min bror i julegave, så havde jeg helt sikkert klikket sådan en hjem nu, hvor den er på tilbud. Når det kommer til plakater, har jeg et særligt godt øje til Trine Holbaek Designs for tiden – de er så fine, simple og smukke i tonerne. Det er også hendes plakater, I kan se i det smukke soveværelse ovenfor. Hvis det ser lidt bekendt ud, så er det fordi det er Idas fantastiske lejlighed, der danner rammerne for stylingen :-)

Translation: Right now the sale is on at the cool poster webshop Justspotted. If you use the code JS20 at check out, you will get 20% off all posters and frames. Happy shopping :-)

Mette.

Indlægget indeholder annonce links // This post contains add links

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HEAT IT UP