SPOIL YOUR COUCH

DEEP GREEN

 photo slide1_zps5yfj7jrd.jpg

pude / sengesæt / duftlys / karaffel / plakat / vase / lampe

Er der noget, der kendetegner mit hjem er det sort, hvid, grå og træ. Jeg er ikke så meget til farver, ikke at jeg synes det er grimt, det er bare ikke det, jeg drages af. Og dog.. jeg har nemlig fået et crush på mørkegrøn. I den forbindelse er jeg gået så vidt, at der er flyttet en grøn pude fra Louise Roe ind i min sofa, jeg har dækket bordet med grønne palmeservietter fra Søstrene Grene, og så har jeg købt mig en grøn striktrøje. Jo jo, lidt, men godt – det skulle jo nødigt gå farvetema i den.

Hvad synes I om den mørkegrønne?

Translation: What’s most characteristic about my home is white, black, grey and wood. I’m not that into colors, but these days I really have a crush on that deep green color. That means that a green pillow from Louise Roe has moved into my couch, my table is set with green palm napkins from Søstrene Grene and I just bought a green sweater. Well, that’s a rare thing :-D

What do you think about the deep green color?

Camilla Marie

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

8 COMMENTS

 • Maj

  Hej Homesick blog!
  Jeg er totalt med på din mørkegrønne forelskelse. Da Søstrene Grene kom frem med deres interiør kollektion i september, måtte jeg både eje 3 stks mørkegrønne puder, to røgfarvede cylindere med en snært af mørkegrøn samt to fade i mørkegrøn keramik!
  Det passer super fint ind i et hjem i netrale farver – specielt hvis man ligesom mig har fået sig en fetish for stedsegrønne planter og kaktusser ! :D
  At manden derhjemme så ikke helt er med på trenden er jo bare synd for ham ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er virkelig også en fin kollektion! Og ja, jeg er helt enig – det er en super flot farve til de mere neutrale – og særligt planter og kaktusser udgør også farven herhjemme :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanja

  En lille efterspørgsel: Findes der mon sovesofaer derude som rent faktisk også flotte – og ved i evt hvor og hvad man skal kigge efter?
  Tak for altid god inspiration og læsning :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Den mørkegrønne er virkelig flot, men jeg har altid været mere til blå end grøn, så i mit hjem dominerer de blålige nuancer og heldigvis er blå også ret populær lige nu. Jeg synes det vil gøre mere skidt end godt at blande grønt ind i det :) Og i øvrigt stor ros til bloggen – den er min sikre inspiration til boligindretning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne B.

  Jeg melder mig også under den mørkegrønne fane! Hold nu op, hvor er det en lækker farve! Har lige købt en spand mørkegrøn maling til min meget lille entre, så nu skal der være “engelsk herreværelse”-stemning derude :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja, den er så lækker :-D Wauw, det lyder som et fedt projekt – del endelig med os på instagram –> @homesickblog :-D Vil elske at se resultatet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg er også fuldstændigt forelsket i de mørkegrønne nuancer. Grønne detaljer passer perfekt til neutrale og mørke nuancer – samt mørke træfarver.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SPOIL YOUR COUCH