LETS GO OUTSIDE

GREEN DETAILS

 photo a_zps585189a6.jpg photo b_zps927346c3.jpg photo c_zpsfd9ce332.jpg photo d_zps403a0bb2.jpg photo e_zps12e22a61.jpg photo f_zps5add7b9b.jpg photo k_zpse50f37f8.jpg photo l_zps4d1bead2.jpg

Source: Alvhem

Jeg er ret betaget af denne lejlighed. Det kommer nok ikke bag på nogen af jer, at jeg er fan af det lyse look med hvide vægge, hvide paneler, hvide vinduer og lyst gulv – det spiller bare,  og samtidig lader det alle de fine ting komme til sin ret! Og så giver det jo bare den bedste forårs (næsten sommer) feeling med alle de fine grønne planter og grene :-)  Hvad synes I om lejligheden?

Mette.

Photobucket

9 COMMENTS

 • annesofie

  hold k*ft den er lækker den her lejlighed, vil da slet ikke have noget imod at bo der ;)

  Men noget undre mig tit med de her super lækre lejligheder – hvor er deres fjernsyn, playstation, højtalere osv. osv. som der normalt er i så mange hjem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ville jeg bestemt heller ikke :-)
   Kan godt forstå du undrer dig, men nu er stort set alle de billeder vi viser her på bloggen jo mere eller mindre stylet. Der bliver lagt stor vægt på det æstetiske udtryk, hvilket nok er grunden til at de knap så fotogene ting ofte bliver gemt af vejen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin lejlighed. Tæppet er også rigtig flot. Det kunne være skønt, hvis I lavede et indlæg med fokus på gulvtæpper. Jeg manglet et i stuen, og jeg kan ikke rigtig beslutte mig for et. Eller jo hvis jeg havde pengene, så blev det et kelim, men det har jeg ikke ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg tænkte på, om I ved, hvor diamant illustrationen er fra? Den er godt nok fin! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved I mon hvor den fine gulvtæppe med trekanter er fra?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og tak for en skøn blog!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LETS GO OUTSIDE