INDUSTRIALLY INSPIRED KITCHEN

TREND: CORK LID WATER CARAFES

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-23 kl. 18.50.45_zpsaezd4hnx.png
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Noget der er uundværligt for mig her om sommeren, ja faktisk året rundt, er en kande med koldt vand i køleskabet. Jeg er ikke meget for at drikke lunken vand direkte fra hanen – vand skal altså være helt koldt, før det er rigtigt godt. Til formålet har jeg vandkaraflen fra Muuto (nr. 1), hvilket jeg er mægtig glad for, da den udover at være praktisk også er ret så pæn. Detaljen med korklåget er jeg vild med, og jeg ser ligesom, at der breder sig en trend med den type af karafler. En hurtig søgning gav mig i hvert fald hele seks af slagsen. Hvis jeg ikke allerede havde den fra Muuto, havde jeg nok investeret i karaflen fra IKEA (nr. 5), som Camilla Marie også tidligere har blogget om her. Den er super fin, og prisen må virkelig siges at være budgetvenlig. Karaflen med den matterede bund fra Stelton (nr. 3) kan jeg også ret godt lide, og kanden fra Menu (nr. 6) gætter jeg på er den mest praktiske, da den har hældetud. Anyways, så er der i hvert fald lige lidt forskellige bud på fine karafler her, hvis I står og mangler ;-)

Translation: Something that is a musthave for me in the summer, and indeed all year around, is a carafe of cold water in the fridge. I don’t like drinking water straight from the tap, the water must be real cold before it’s good. For this purpose I have the water carafe from Muuto (no. 1), which I am really happy about, as besides being practical looks real pretty too. I think the detail with the cork lid is pretty cool, and it looks like there is some kind of trend with this type of lids, as a quick google search came up with all of these :-)

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

9 COMMENTS

 • Interesting! Jeg havde kun opfanget Muuto og IKEA :D IKEA´s model har vi selv, og jeg kunne bare ikke leve uden! Vi har haft kander med vand før i køleskabet, men enten har de ikke passet i lågen, eller også har de afgivet en underlig smag til vandet, eller bare været i noget grim plastic der hurtigt blev… endnu grimmere…

  Glaskander med kork er the shit! Jeg ville dog ikke vælge Menu´s da der kommer luft og (ydr!!) køleskabsdunste ned i flasken… Og ja jeg har et issue med køleskabe der lugter – eller overveje at begynde at lugte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, godt det ikke kun er mig, der finder den slags ‘sammenfald’ interessante. Og jeg er SÅ enig med dig og mindst ligeså sart angående køleskabslugte, og den klamme smag det giver til vandet, hvis der ikke er låg på. Pyha! Havde slet ikke tænkt på, at det kunne blive et problem med Menu’s karaffel pga. hældetuden, men du har jo helt ret. Den er no-go ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min IKEA er smuldret ned i vandet, det er super øv, har kun haft den i 2 uger inden det skete! Men de er så flotte og størrelsen passer lige ind i skabslågen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Æv, det lyder da lidt ulækkert. Jeg har haft min fra Muuto i et halvt års tid, og korkproppen fejler ingenting. Så måske pris og kvalitet hænger en smule sammen i det tilfælde, eller også har du bare været uheldig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Fine karafler!! Jeg er faktisk på udkig i øjeblikket og synes den fra Bolia er vældig fin, men disse bud er også meget tiltalende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Uh, tjekkede lige deres udvalg – de er bestemt også fine! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg synes min korkprop får vandet til at lugte at kork😩 Det er super ærgerligt, jeg er nemlig også mega glad (og afhængig) for min karaffel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ej hvor mystisk. Det har jeg ikke oplevet. Kan de måske være fordi, at du fylder karaflen så meget, at vandet rører korkproppen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  Ja jeg har samme problem med smagen fra kork. Prøver ikke at hælde helt op, men vand og prop lugter og vandet får smag af det, så overvejede lidt om det var uhygiejnisk. Jeg ved jo at kork er brugt i årevis til vinflasker mm, men tænker på om det kan laves på en lavbudget måde, ligesom glas kan laves med for meget bly (såsom krystalglas).

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INDUSTRIALLY INSPIRED KITCHEN