WHAT A LOVELY POSTER

INDUSTRIALLY INSPIRED KITCHEN

 photo 14_zpsd3dbn1c4.jpg
 photo 16_zpsoirgvoxw.jpg
 photo 17_zpsqpu9begl.jpg photo 19_zpscugcd1bu.jpg photo 12_zps6fbh6kwk.jpg photo 1_zpsdk3g6k5a.jpg photo 11_zps5cx5mdru.jpg
Source: 55 kvadrat

For en gangs skyld en studiebolig, der ikke henvender sig til pusse-nusse-pynte-pigen, men til dem, der er til maskulint og ikke-så-meget-pis indretning. Jeg synes, det er lækkert med lidt afveksling fra, hvad man oftest ser, og så er det da egentlig en ret så cool stil. Hvad siger I? Jeg er vild med det. Især med køkkenet og dets industrielt inspireret udtryk. Se resten af de 35,2 kvm her! :-)

Translation: For once, a student home that is not decorated with a lot of girly ornaments, but rather directed towards those who have a more masculine style. I think it is lovely with some change of what we usually see, and it is also a pretty cool style. What do you think? I love it. Especially the kitchen and its industrially inspired expression and details. See the rest of the 35.2 square meters here! :-)

Tatiana.

9 COMMENTS

 • Jeg drømmer uendeligt meget om et nyt køkken efterhånden – måske fordi det er det eneste rum, jeg ikke selv har indflydelse på så længe jeg bor i lejebolig. Tror glædeligt jeg ville lave en handel med djævelen for et køkken som dette (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, jeg er så enig! Jeg bor også til leje, men hvis jeg ikke gjorde, var der så meget, jeg ville lave om :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig virkelig pænt. Og køkkenet er skønt! Det ligner godt nok mere end 35,2 kvm!

  http://www.stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  I alle de små lejligheder i viser der er der aldrig billeder af garderobeskabe, kan aldrig se hvor de opbevarer alt sit tøj :) Er det bevidst?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Nadia. Nej det er bestemt ikke bevidst, men jeg tror simpelthen bare, at fotografer undgår at fotografere garderobeskabe og fjernsyn, da det ikke er så æstetisk. Bare et gæt, men vi kan hurtigt blive enige om, at det er en skam :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Super fin lille lejlighed :-)
  Ved i tilfældigvis hvor reol/hylde systemet på 2. sidste billede er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHAT A LOVELY POSTER