ALTERNATIVE WAYS TO HANG THAT TOILET PAPER..

THIS HERRINGBONE FLOOR INSPIRED ME

 photo Dias1_zps28435840.jpg
Source: Greige

Sommetider sker det at man falder over billeder, der bare betager og inspirerer en så meget, at man næsten får kuldegysninger. Okay overdrivelse fremmer forståelsen, men ikke desto mindre blev jeg ret begejstret, da jeg faldt over dette billede forleden. Det er ikke så meget selve indretingen der betager mig, men se lige det klinkegulv i sildebensparketgulvs-look-alike! Er det ikke bare cool? Jeg er i hvert fald helt solgt, for jeg eeelsker sildebensparketgulve og at lægge det med klinker, er ikke noget jeg hverken har set eller overvejet (før nu), men det ser jo blændende godt ud, hvis I spørger mig. Især det at klinkerne er så lange og slanke, ser ret elegant ud. Wauw siger jeg bare.

Er det noget I kunne finde på at kaste jer ud i på et tidspunkt eller er det no go?

Translation: I am thrown away by this herringbone tile floor. I haven’t thought about this pattern for tile flooring (until now). I think it just looks so cool and elegant.

What do you think about it?

Camilla Marie

6 COMMENTS

 • Silje

  I love it! Vore håndværkere er ved at lægge grå betonfarvede sildebensfliser i våre to badeværelser lige nu, og jeg tror det blir så flot! Det billede der var netop mit inspirationsbillede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Nej hvor pudsigt! Jeg kan kun sige at jeg er dybt misundelig og er sikker på det kommer til at se helt fantastisk ud. Hvis du lægger billeder på instagram, må du meget gerne hashtagge #homesickblog hvis du har lyst, for vil mægtig gerne se resultatet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er et godt billed og sildebensparket går man da aldrig fejl af.
  For ever elegant!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Bøge

  Wauw! Det er SÅ pænt!
  Jeg er også fan ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv faldet fuldstændigt for sildebenslooket – og er netop ved at lægge sidste hånd på vores nye badeværelse – med sildeben.
  Det bliver så flot – se smug kig på #sildeben #badeværelse på IG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikala

  Hvor kan man købe den sorte toiletpapir holder:)????

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ALTERNATIVE WAYS TO HANG THAT TOILET PAPER..