HOW TO STYLE: WARDROBE

A WALL HANGING TREND

 photo 1_zps6bjp33nl.jpgSource: Elkeland

Jeg er altså ikke helt sikker på, at jeg forstår den her “wallhanging” trend. Er det bare mig? Altså, jeg ved godt, at det er dekoration ligesom et maleri – det er et kunstværk. Men alligevel? Det er nok bare en smagssag, men man behøver selvfølgelig heller ikke at være en sucker for alle trends her i verden! ;-) Jeg har faktisk heller aldrig forstået det der med at hænge et tæppe op på væggen, som også har været vældig populært engang og nok skal komme ind i billedet igen snart. Men hvem ved… måske jeg bliver overbevist en dag. Er det mon en trend, som I kunne finde på at tage til jer? Hvis ja, hvorfor er I vilde med den? :-)

Translation: I’m not so sure I understand this “wallhanging” trend. Is it just me? Well, I know it’s a decoration like a painting – it’s a work of art. But still? It’s probably just a matter of taste and you don’t have to like all trends here in the world, right? ;-) I actually never understood the trend about hanging a carpet on the wall either, which at one time was very popular and is probably gonna be it again soon. But who knows… maybe I’ll fall for the trend some day. Is it a trend you dig? If it is, why do you like it? :-) 

Tatiana.

6 COMMENTS

 • Hanne

  Tak! Jeg har det på præcis samme måde. Troede at jeg var den eneste, der ikke var helt fjaset med den trend ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  håber godt nok heller ikke, vi skal se for meget af det. Der er for meget halleluja over den trend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G

  Jeg troede først det var håndklæder, så jeg tænkte “nej en pæn måde at hænge sine håndklæder på”, haha Well…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig! Jeg har aldrig rigtig fanget den.. Når det så er sagt har jeg bestemt set værre eksempler end de to ovenstående :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lærke

  Jeg jeg er hoppet på bølgen, og har købt en lille væv og har hængt det første op. Det er sgu fint :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elskeren – trenden

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW TO STYLE: WARDROBE