DAYDREAMING

SØNDAGSTIP: FEM GODE TILBUD PÅ BOLIGSAGER

 photo Skaeligrmbillede 2015-04-26 kl. 11.29.07_zpswnrbtmur.png
På sådan en grå og kedelig søndag skal der lidt opmuntring til, og derfor har jeg kigget rundt omkring forbi på nogle af mine favorit-webshops og fundet deres allerbedste tilbud frem til jer. Som jeg har nævnt før, så hader jeg at betale fuld pris for noget, og dermed lever jeg jo så fuldt op til klichéen om den nærige jyde – men hallo, hvad der er sparet er tjent, og hvis jeg pludselig har råd til to ting i stedet for en, så er min lykke altså gjort ;-) Derfor gør disse fem tilbudsfund mig altså også i virkelig godt humør, det er nemlig lækre klassikere, som knap så ofte bliver sat ned i pris, og jeg ville bestemt ikke have noget imod, hvis alle fem sager flyttede hjem til mig. Men nu til rabatten, det er nemlig lidt forskelligt hvordan I opnår den, alt efter hvilken webshop der er tale om, så jeg remser lige op:

ELLOS RYA TÆPPE
Pt. giver Ellos 30% på den dyreste vare man køber hos dem, og med den rabat ryger det lækre gulvtæppe altså helt ned i 909,3 kroner. I finder tæpper her. Rabatkoden er 315723 og gælder på både tøj, sko, accessories, boligtekstiler, indendørsbelysning, tapeter og gulvtæpper fra Ellos. Dog skal I være opmærksomme på, at rabatkoden kun gælder ved en nybestilling over 200,- (efter fratrukket rabat). Den gælder ikke ved varer med mærket “ingen rabat”, og den kan kun bruges én gang pr. kunde. Rabatkoden er gyldig til og med 30. april 2015. Da jeg var inde for at teste at koden nu også virker (og det gør den!), blev jeg opmærksom på at Ellos også giver 40% i rabat til nye kunder, så hvis man benytter sig af det, ryger rya tæppet altså helt ned i 779,4 kroner. Virkelig billigt for sådan er stort og lækkert tæppe!

PANTON FLOWERPOT PENDEL
Flowerpot pendlen er på tilbud hos Luxoliving, og tilbuddet gælder så længe lager haves. Tilbuddet gælder også på pendlen i farverne rød, gul, orange, mint, lime, turkis og mint. Find den her. Derudover er Flowerpot også på tilbud i bordlampe udgaven – den finder I her.

WEGNER Y-STOL
Det her er altså et virkelig godt tilbud, hvis man er på jagt efter nogle enormt lækre spisebordsstole. Hvis jeg havde haft lidt mere luft i økonomien, så havde slået til med det samme! Livingshop giver nemlig en rabat på hele 1.003 kroner ved køb af en Y-stol – og det gælder på alle modeller så længe lager haves. I finder tilbuddet her.

POV VÆGLYSESTAGE FRA MENU
Den fine vægslysetage i messing er også et tilbud fra Luxoliving, og selvom 50 kroner måske ikke lyder som den store besparelse, så synes jeg alligevel den var værd at tage med, når man tænker på, at stagens nypris i forvejen ikke er så høj. En god pris på en virkelig smuk lysestage. I finder tilbuddet her.

KITCHENAID CLASSIC MIXER
Magasin kører nogle virkelig lækre tilbud i forbindelse med deres Super Bazaar, og en af de vildeste rabatter jeg spottede hos dem, var på denne alt for lækre KitchenAid – den er nemlig sat ned med hele 1.800 kroner! Nøj, sådan en ville jeg gerne eje. I finder tilbudet her, og resten af Super Bazaarens udvalg her. Vær dog opmærksom på, at tilbuddene kun gælder til og med i dag.

Det var alt, hvad jeg havde i ærmet af gode tilbud til jer. Jeg håber, I måske fandt noget, som I kunne bruge :-)

Translation: Sorry, this post is for our Danish readers only. 

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contians affiliate links

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DAYDREAMING