HOW TO TAKE GOOD CARE OF YOUR PLANTS

ET ÆSTETISK SKØNHEDSTIP

 photo maga2_zpswkjkfngd.jpg photo maga1_zpskxxvmn1h.jpg

Okay. Nu er det altså ikke fordi, der skal gå beautyblog i boligbloggen, men jeg altså bare lige dele det her tip med jer, for jeg ved, at mange af jer – ligesom jeg – er en sucker for pæn emballage. Tag nu bare Mettes DIY om pæne shampooflasker, som I var mange, inklusiv mig selv, der var ret begejstrede for. Nå, det var en anden snak, så nu til sagen. For et par uger siden svingede jeg en tur forbi Magasins beautyafdeling, hvor jeg pludselig fik øje på to reoler fyldt med disse meget pæne og ikke mindst billige produkter fra Magasins egen skønhedsserie. Jeg blev så betaget af produkterne, at jeg havde lyst til at købe hele molevitten med hjem. Det kunne jeg ligeså godt have gjort, endda med et fortrøstningfuldt Dankort, for alle 18 produkter ligger nemlig i et meget budgetvenligt prisleje fra 10-100 kr. I stedet “nøjedes” jeg i første omgang, med ovenstående produkter, som nu pynter fint på mit badeværelse og som jeg allerede er blevet virkelig glad for at bruge. Produkterne har en god konsistens, dufter ikke af alverden (som de ikke burde) og efterlader samtidig min hud babyblød – og for mig, der ikke kan prale af at have forstand på hudpleje, er det altså en meget god indikator for, at de virker efter hensigten.

Alle produkterne kan I købe på Magasins hjemmeside lige her, hvor I også kan læse mere om indholdet. Fik jeg nævnt, at serien er nomineret som året skønhedsserie af Dansish Beauty Award?

We’re sorry. This post is only relevant for our Danish readers :-(

Camilla Marie

Indlægget indeholder affiliate-links / This post contains affiliate links

10 COMMENTS

 • Magasin har bare altid formået at få tingene til at se lækre ud! Det plejer godt nok også at vide, hvad de vil have for varerne, men det lyder jo endda som om, at de har en dejlig pris også i dette tilfælde. Skønt! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det er simpelt hen rigtig pænt – tusind tak for tippet. Magasin har jo i øvrigt 25 procent i morgen fra 19-23. Produkterne er hermed skrevet på min shoppingliste :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Er det i Magasin på Kgs Nytorv der er rabat i morgen? Og ved du hvilke produkter der er rabat på?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Ja, det er det – men vist også på magasin.dk. Man skal have et goodiecard for at få rabatten. Men Magasin har ikke meldt ud endnu, hvilke mærker der kommer rabat på, men jeg er helt sikker på, at det kommer til at gælde Magasins eget mærke :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Sejt, tusind tak for tippet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser jo virkelig cool ud! Det er lige før, man kunne finde på at købe dem selv hvis de var dårlige, bare for at have dem til at stå til pynt. Elsker det der retro, apoteker-look.

  Nanna // http://www.bottledindenmark.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo ren win win, når noget er både pænt OG billigt :-) Tak for tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jättefina! Vad kul att du gillar förpackningar, då kanske du skulle tycka om min blogg, Förpackad, den handlar nämligen bara om det :) Tack för en superinspirerande blogg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   How cool! I’m definitely gonna follow your blog :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW TO TAKE GOOD CARE OF YOUR PLANTS