A GREEN WALL

HOW TO TAKE GOOD CARE OF YOUR PLANTS

 photo bayer2_zpsjarrmagh.jpg photo bayer1_zpsxdrmhzoo.jpg

Plantetrenden er noget, vi virkelig har taget til os her på HOMESICK. For bare et år siden ville vi have kategoriseret os selv som tre onde plantedræbere, der bestemt ikke havde grønne fingre. Men ligesom plantetrenden er vokset på os (og i vores hjem), er vores talent for at holde planter i live altså også begyndt at spire. Det startede med Mettes begynderguide til indendørsplanter, der gjorde os lidt klogere på, hvor tit sådan nogle venner skal vandes. Men hvis man virkelig vil have sine planter til at trives, kan det være en god idé med lidt ekstra forkælelse. Derfor har vi den sidste måneds tid sørget ekstra godt for vores planter med hjælp fra Top Growth til grønne indendørsplanter fra Bayer Garden. Det er super nemt, da produktet bare skal blandes med vand og gives cirka hver 14. dag. Top Growth er en plantenæring, der lover at få planterne til at vokse hurtigere og få de grimme, gule blade til at blive fine grønne igen. I løbet af den sidste måned er især vores monstera-planter vokset derudaf, og det samme er de små fine basilikum-skud, som allerede er blevet mere end dobbelt så store, som de er på billedet. I forhold til at forhindre de gule blade har produktet også haft en meget positiv virkning. Vi kan se en betydelig forskel på flere af vores planter; de gule ender på bladene er væk, og de er grønnere som aldrig før. Har man i en periode helt glemt at vande sine planter (hvilket vi kender alt til), så er der heldigvis også råd for den slags. Bayer Garden har nemlig udviklet produktet Top Fit, som hjælper med at styrke planterne igen og er derfor super oplagt at bruge både før og efter en ferie. Det har vi bestemt tænkt at benytte os af, så vores små grønne venner ikke lider nogen overlast, når vi forlader dem henover sommeren.

Hvis I også har fået lyst til at forkæle jeres planter og blomster, så har vi en lækker lille konkurrence i ærmet til jer. I samarbejde med Bayer Garden udlover vi nemlig en omgang planteforkælelse i form af følgende fire produkter fra deres nye Vitality serie:

Top Growth (til grønne planter)

Top Growth (til blomstrende planter)

Top Bloom

Top Fit

For at deltage i konkurrencen er det eneste I skal gøre at skrive i kommentarfeltet, hvorfor I gerne vil vinde. Vi trækker en heldig vinder onsdag d. 22. april :-)

Konkurrencen er slut. Den heldige vinder af en omgang planteforkælelse blev Pernille med disse ord: “Når man som studerende bor i en mørk hule i stueetagen, hvor udsigten fra altanen byder på beton i 4 etager og en parkeringsplads, så bringer grønne strejf og lugten af muld i lejligheden uanede mængder af lykke og drømme om en kolonihave, et hus eller såmænd bare en lys lejlighed.” Stort tillykke til Pernille. Vi har sendt dig en mail! :-)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Bayer Garden.

82 COMMENTS

  • Det kunne jeg super godt tænke mig at vinde. Har altid elsket grønne planter, men de har det med at dø eller i hvertfald blive kedelige se. Så det som om det er lige de produkter jeg har brug for.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    jeg er vild med grønne planter, men formår desværre at få de fleste slået ihjel, på den ene eller den anden måde. Et sådant start-kit vil være en stor hjælp for mig -og så lover jeg at nærstudere Mettes begynderguide til indendørsplanter, så planterne har en reel chance!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    vil da helt vildt gerne vinde, da mine planter lidet trods jeg går på barsel, det må være ammehjernen der glemmer dem, selvom jeg kigger på dem flere gange dagligt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline E

    Som en helt nybegynder inde for planteverdenen ville det være skønt at vinde lidt produkter :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Franz

    Super fedt konkurrence!
    Jeg er simpelthen håbløs med planter, men elsker når de pynter så fint.
    Jeg har et par planter jeg syntes er ved at se lidt kedelige ud, og så ville det jo være oplagt at prøve disse produkter :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida d

    hej og glædelig solskinsmandag.
    Jeg skal flytte om lidt. Til en fin minilejlighed med en skøn altan. Det gør selvfølgelig, at jeg drømmer om krydderurter i potter og grønne indspark indenfor. Men jeg er stadig på plante-dræber-stadiet, jeg kan med nød og næppe holde liv i en sukkulent :) derfor vil jeg gerne vinde, så der er lidt hjælp med på vejens, mens jeg udvikler grønne fingre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

    Er lige hoppet med på den grønne plante bølge og forudser at jeg nok får brug for (eller planterne er det jo egentlig) lidt ekstra hjælp – s derfor vil jeg selvfølgelig gerne vinde Vitality serien.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie M.

    Bor i en lillebitte lejlighed med kun et vindue, der vender mod nord. Mine planter har det altså ikke nemt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maaike

    Jeg tror vi er gjort af samme stof hvad angår vanding af de planter dér. Det er jo ikke altid at det lige sker – jeg har mange triste planter, som nogle gange må tørste fordi jeg er lidt for glemsom. Og det stemmer bare ikke supergodt overens med at det er mig der har plantevandetjansen. Øv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilie

    Jeg vil gerne vinde fordi min planter trænger til hjælp :sweat_smile: Jeg er så glad for grønne planter, og de pynter virkelig i mit hjem, men det er godt nok ikke altid jeg kan holde på dem – hvor meget jeg end gør. Så kunne virkelig godt bruge denne dejlige hjælp på flaske :smiley:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, dén vil jeg gerne vinde, fordi jeg er så old-school med min gødning. Jeg har arvet en flaske gødning af dem, vi købte vores hus af. Jeg er ikke særlig god til at huske at gøde mine grønne planter, så en ny “ven” i huset vil helt klart hjælpe på min hukommelse ;)
    Jeg krydser!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Wow den kunne jeg og mine planter virkelig godt tænke os at vinde. De kunne klart godt bruge en hjælpende hånd!
    Tak for en god blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Jeg vil rigtig gerne vinde, da flere af mine planter trænger gevaldigt til lidt forkælelse, og jeg har store problemer med gule blade på især den ene store..
    Og så fordi jeg lige har måtte sige farvel til min ældste plante, et paradistræ, til et svampeangreb i rødderne og helst ikke ser de andre gå samme vej! :)

    Så den lækre lille gødningsserie ville være meget værdsat her i det lille plantehjem!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en skøn konkurrence!

    Det er virkelig en udfordring, at være planteskruk. De kræver jo konstant kærlighed – især nu her, hvor solen er begyndt at få kræfter igen. De fleste af mine planter står i direkte sollys, så det kan virkelig være svært at følge med med vandkanden. Jeg kunne godt tænke mig at vinde konkurrencen, så jeg endelig ville kunne konkurrere med min mor og mormor og alle deres skønne planter (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min kæreste vender øjne af mig, hver gang jeg køber nye planter, som jeg har ambitioner om at holde i live længere end en buket afskårne blomster (de afskårne holder længere herhjemme).
    Jeg har svært visne fingre, og ja, kaktusser og sukkulenter kan også dø…
    Men ligesom jeg gennem livet er blevet stædigt ved med at spise tomater, selvom jeg syntes de smagte grusomt, så bliver jeg også ved med at anskaffe mig nye planter – det SKAL lykkes en dag!
    Tak for en skøn blog og for endelig at sætte fokus på dette tabubelagte emne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Faber Bertelsen

    Det kunne jeg virkelig godt bruge og ville være lækkert at vinde! :)

    Jeg elsker blomster og grønt liv herhjemme i min lille lejlighed, men det bliver hurtig en dyr fornøjelse, fordi jeg har en tendens til at dræbe de stakkels væsener. Har endda googlet og skrevet noter til nogle gode (overlevelses) råd ;-) men det er som, at det ikke helt lykkedes alligevel og nu overvejer jeg bare at få kunstige, men det er altså ikke helt det samme!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    jeg vil gerne vinde fordi jeg desværre ikke har særlig grønne fingre og mine planter derfor ikke plejer at overleve særlig længe :-(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine B

    åh det ville mig og mine planter sætte pris på at vinde. Er på barsel og meget af tiden går med at plante frø.. Har gang i citron, tomat, avocado, passionsfrugt, basilikum, persille og tre forskellige chilisorter.. :)

    Mine planter har helt sikkert fortjent denne forkælelsespakke, så de kan få lidt ekstra luksus inden jeg igen skal igang på arbejdsmarkedet (kunne jo ske de blev lidt glemt, når arbejde og baby fylder hverdagen ud)..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai

    Jeg er en dør til at give mine planter opmærksomhed – lige for tiden er jeg sådan OKAY til det, fordi jeg elsker ikke ville kunne få tomater og peberfrugter og agurker til sommer, men ellers er jeg generelt virkelig dårlig. Fx min fredslilje, som virkelig er fin, når den har det godt.. Hos mig har den det bare aldrig godt! :-/ Den ville blive glad for lidt ekstra kærlighed.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Luna

    ih, det vil jeg vel nok gerne vinde! Jeg kæmper virkelig for at få mine grønne venner herhjemme til at overleve mine åbenbart visnende kræfter i fingrene, men indtil videre er der kun min basilikum der har overgivet sig, og er begyndt at enes med mig :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er simpelthen den vildeste plantedræber, måske var det en mulighed for mig???? ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg ville rigtig gerne have fat i det kit, så mine planter ville overleve min ferie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Donstrup

    Jeg vil meget gerne vinde, da jeg desværre altid kommer til at slå mine planter ihjel – har sågar formået at dræbe flere kaktusser! Så satser på, at sådan et sæt er lige det, som kan hjælpe mig til at holde mine planter i live fremover.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Süberling

    fordi mine planter trænger til et boost :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine K

    Lækker præmie, som jeg mega gerne vil vinde, da jeg for nyligt har fået altan og derfor skal have altankasser, hvor jeg har brug for al den hjælp, jeg kan få

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da kæresten og jeg står overfor at skulle forvandle vores altan til en grøn oase. Udfordringen er bare, at ingen af os har grønne fingre, så lidt hjælp ville gøre en stor forskel.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Gaardlykke

    Jeg håber at jeg vinder

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Ludvigsen

    Kære Homesick,
    Jeg er helt vild med jeres grønne islæt på bloggen. Jeg vil utrolig gerne vinde produkterne fra Vitality til mine mange planter herhjemme. Jeg bor på 60 km2 i Nordvest med min kæreste, en fisk og vores 35 potteplanter. Vi kompensere for vores manglende have og terrasse med stueplanter, blomster, krydderurter, tomater, chili, salat, spinat og ærter – hvilket ikke altid er lige nemt med det begrænsede lysindtag på 1. sal. Så jeg er sikker på at mine planter vil elske, at blive lidt grønnere, større og stærkere med pleje fra Vitality.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

    Jeg vil meget gerne vinde så min bror og jeg kan holde liv i planterne i vores fælles lejlighed. Det er hårdt for SUen at købe nye planter hver månede. ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg vil gerne vinde, fordi jeg har præsteret at dræbe over 50% af de nyindkøbte potteplanter i vores nye lejlighed inden for tre måneder. Jeg er bange for, at de resterende planter tror, at jeg fastholder dem i et sygt “Hunger Games”-agtigt spil, hvor de bare venter på, at det er deres tur til at lide en pinefuld død forårsaget af enten overvanding eller undervanding (hvis det overhovedet er et ord). Med andre ord har de små pus kraftigt brug for lidt plante-førstehjælp!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

    Fordi mine planter lide!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

    Vil rigtig gerne vinde, da jeg står i den situation, at jeg er flyttet sammen med min kæreste. I den forbindelse smed jeg alle hans planter ud (undtagen en), fordi jeg ikke synes de var særlig kønne, da han tydeligvis ikke havde passet dem ordentligt. Men han ville have planter, så det endte med, at jeg gik på plante indkøb, for at være sikker på, at det var nogle planter jeg synes var pæne.
    MEN, nu har jeg jo været så genial at få købt nogle at de planter (bl.a. pilea peperomioides og Eukalyptus), så dem vil min kæreste jo ikke passe, da det er for besværligt. Så nu står jeg selv for alle planter – og jeg har ALDRIG kunne finde ud af det med planter.
    Så jeg kunne helt sikkert godt bruge lidt hjælpende produkter :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Søe

    Jeg elsker grønne planter i indretningen, da de giver liv og glæde, men jeg har svært ved altid lige at få dem holdt i live.
    Efter begynderguiden har mine grønne færdigheder forbedret sig væsentligt, men jeg mangler altså stadig lige det sidste step!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Augusta

    Jeg vil meget gerne vinde fordi jeg elsker planter, det er bare ikke altid planterne elsker mig ligeså højt … Jeg er nemlig ikke så god til at passe på dem … :S

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne N

    jeg skal vinde, fordi jeg lige har været ude og købe en masse planter til min vindueskarm uden at have nogen ide, om hvordan jeg får dem til at overleve.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne N

    jeg skal vinde, fordi jeg lige har været ude og købe en masse planter til min vindueskarm uden at have nogen ide, om hvordan jeg får dem til at overleve.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Det ville både jeg og mine planter bare elske at vinde :) Jeg elsker planter og det liv de giver til min lejlighed, og begiver mig konstant ud i nye planteeventyr – dog ikke altid med succes :) Hvis jeg vandt dette ville jeg straks forkæle alle mine planter med en lille kur og glæde mig over at se dem blive sunde og raske igen :) :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • oda franziska

    Jeg har alltid elsket å ha planter hjemme, men har holdt meg til sukkulenter så jeg klarer å holde dem i live.
    Men nå har jeg kjøpt meg et sitrontre og jeg har så innmari lyst til å holde det i live!
    Hadde blitt superglad om jeg vant :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg flytter snart i en ny og større lejlighed, hvor jeg vil kaste mig ud i en masse grønne planter i rustikke potter. Desværre aner jeg absolut intet om plantepleje, så jeg kunne godt bruge et starter kit :D

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kate vedel

    Det ville være en super løsning for mig, manden har nemlig sagt STOP for plante køb, til jeg har lært at holde dem jeg har fine grønne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Når man som studerende bor i en mørk hule i stueetagen, hvor udsigten fra altanen byder på beton i 4 etager og en parkeringsplads, så bringer grønne strejf og lugten af muld i lejligheden uanede mængder af lykke og drømme om en kolonihave, et hus eller såmænd bare en lys lejlighed. :grin: :grin: :grin:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Kathrine

    Er selv så småt ved at få fyldt op i hjørnerne med grønne planter. Noget jeg har været bange for at gå i gang med da jeg aldrig har kunne holde liv i noget. Men indtil videre lever de og jeg er meget stolt. Er desværre bange for at de ikke overlever min ferie, så præmien ville falde i “god jord” hos mig og mine små venner :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Jeg har en del planter herhjemme – særligt orkideer. De fleste af dem er bare sjældent i blomst og så er de altså lidt triste at se på. Jeg tænker derfor, at især Top Growth til blomstrende planter vil kunne hjælpe mine blomster på vej :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal vinde konkurrencen, da jeg har overtaget en kaktussamling på 40 ilderedte planter, der har brug for en ordenlig gang kærlighed fra flaske.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pernille Kristensen

    Jeg vil gerne imponer min kæreste, som har grønne fingre og vil så gerne vise at jeg også kan ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alice

    Jeg vil rigtig gerne vinde, da min kæreste lige er begyndt at gro krydderurter i vindueskarmen, og kunne godt bruge sådan et kit til at få de bedste krydderurter, og de skønneste grønne og blomstrende planter :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nat

    Uhh hvor lyder den “plante-mad” bare god! :D Jeg flytter lige om snart i ny lejlighed med STOR terrasse, derfor skal der snart gang i planterne. Jeg ville derfor elske at vinde, således at min nye terrasse i en fart kan blive pyntet med smukke smukke planter.

    Tak for en dejlig blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • min plantesamling er vokset betydeligt det sidste års tid – fra en vase med afskårne roser, til 15 grønne venner.
    og de skal da forkæles!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg har kastet mig over det helt store altan-plante projekt med forespirring i vindueskarmen og det hele, og mine ikke-så-grønne-fingre kunne godt bruge noget hjælp så sådan en omgang fancy gødning ville være perfekt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lenette

    her ville giveawayen falde i god jord – jeg er, som så mange andre også surfet med på plantebølgen – og som så mange andre er mine fingre ikke helt grønne endnu! Den anden ting er at jeg til sommer rejser til Færøerne et par uger (min kæreste skal være der i to måneder!!!) og jeg er sikker på at mine små grønne venner ville blive overordentlig glade for et fix Top både før og efter min ferie:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Rohr

    Dét gad jeg godt at vinde! Jeg er igang med at gro mine egne små mini-sukkulenter (som kommer fra mine fuldvoksne sukkulenter), og de kunne godt bruge lidt ekstra kærlighed :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Uhh det gad jeg virkelig godt vinde. Jeg elsker mine planter, men er ikke mester i at holde dem i live heller. Ikke fordi jeg ikke prøver!!! Og så er det bare så dyrt at købe nye planter hele tiden, hvilket ikke går godt i spænd med et SU budget. Så jeg krydser fingre, for at jeg vinder :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrine

    Vil SÅ gerne vinde, så jeg kan sikre min planter et godt langt og grønt liv <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

    Mine planter ville virkelig elske jer for at lade mig vinde, eftersom de til tider skriger på lidt ekstra opmærksomhed når jeg har travlt ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en flot omgang lækre produkter! Mine planter kunne godt trænge til lidt ekstra omsorg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Hvis mine planter kunne tale, ville de nok sige; please lad hende vinde ! Vi kæmper med rod og klør, men vi trænger til en wellness kur!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane Wind

    Jeg er slem slem slem til at glemme at få vandet mine arme planter… De har brug for hjælp! ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sóldís

    Som plante-begynder (lidt som jer selv!) ville det være rigtig lækkert, med nogle ekstra vitaminer til min grønne venner. Mit værelse (ergo mine planter) får ingen direkte sol og det sollys som kommer ned til mit værelse, er meget begrænset! Til gengæld kommer pizzaduften strømmende forbi hver dag, da pizzamandens udluftning er lige overfor mit vindue, men jeg tror nu Bayer Gardens produkter er lidt mere effektive! OG da jeg skal hjem til Færøerne i en måned hen over sommeren, ville Top Fit være perfekt til ‘os’! ;-) x

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

    Jeg elsker grønne planter og blomster. De tilføjer liv og giver glæde i hjemmet. Som et plus synes jeg det er fedt at lave “børn” af planterne som man kan give videre som en lidt personlig gave :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Fedt med gode tips! jeg vil rigtig gerne med på den grønne trend!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Goul

    Jeg har fået et citrontræ af min svigermor, og jeg ville nødigt give hele familien ret i, at jeg er elendig til at passe på mine planter. Har desuden også planer om at udvide samlingen, så min lille lejlighed kan blive en slags botanisk have

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Mortensen

    En sommer hvor jeg var på ferie, kom mine stueplanter på besøg ved min svigermor. Der blev de nogle måneder og voksede sig store, flotte, grønne og sunde. Da ferien var slut kom de hjem at bo ved mig igen… Bad idea! De fine planter begyndte at hænge med hovedet, og den ellers så flotte grønne kulør falmede. Når min svigermor er på besøg sender hun lange blikke efter planterne, og mon hun ikke også fælder en enkelt tåre, når hun kommer hjem over deres skæbne? Derfor skal jeg vinde… For min svigermors og mine planters skyld.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte S. G.

    Jeg har lige fået min egen lejlighed, og efter et par måneder hjemme hos mor og far – grundet et break up – kunne alle mine mange planter godt trænge til en kærlig hånd, da de ikke har fået det mest optimale lys blandt alle mine flyttekasser ;-)
    Og sådan nogle planterne kan jo lige give det ekstra, så min lille lejlighed kan ligne et rigtigt hjem :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara v

    Jeg flytter i ny lejlighed den 1. maj. Jeg mangler ikke møbler eller noget, men jeg har sat mig for at jeg skal have gang i planteprojektet – har også altid dræbt dem.. Men nu skal det være og sådan et sæt vil sikkert hjælpe mig på vej ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Min kæreste og jeg er lige flyttet sammen og vi har en fælles passion for at lave lækker mad – hvilket kun bliver endnu federe af at man selv har dyrket nogle af ingredienserne! Vi har været så heldige at få lejlighed med altan og om den ikke også er blevet fyldt op med diverse grønne planter og krydreurter. Vi har dog erfaret ikke alle planter er lige nemme at tage sig af, nogle er mere sarte og kræver en del mere omsorg en andre. Kærlighed til planterne har vi masser af og de bliver at også prislykket i køkkenet hverdag for at bidrage med masser af smag i vores madlavning og på instagram for at pynte lidt op i vores fælles liv. Dog kan de ikke kun klare sig på kærlighed, vi håber derfor på at vinde – så vi kan give vores små børn en masser energi til at vokse sig store og stærke :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh hvor ville mine planter blive glade for lidt ekstra kærlighed. Jeg elsker grønne planter, og det gør virkelig en foreskel på indretningen og humøret.

    Mvh. Michelle-Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Orv, det gad jeg altså godt! Vil meget gerne have flere grønne planter i hjemmet, men jeg dræber næsten alt (selv kaktusser….), så sættet ville forhåbentlig gøre underværker!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie C.

    Jeg har virkelig ikke særligt grønne fingre, omend jeg ville ønske, at jeg havde, så sådan et kit kunne vist hjælpe mig godt på vej. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Theresa

    Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde, da vores planter er begyndt at se lidt kedelige ud. Så lige meget hvad bliver jeg nok nødt til at invester i noget gødning, men på et stramt SU budget er det ikke lige det man har lyst til at bruge sine penge på. Derudover kunne vi også virkelig godt bruge Top Fit til sommerferien :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg elsker grønne planter og blomster, men bare ikke liige er den bedste til at passe dem, så disse produkter lyder som nogle jeg skal prøve (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Hingelbjerg M. Pedersen

    Tror alle mine planter ville blive meget lykkelige hvis jeg vandt. Jeg elsker grønne planter og har en del af dem, men jeg synes altid de begynder at se lidt kedelige ud efter en måneds tid hos mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Uh lækre produkter. Min kæreste har givet mig verdens største sammenplantning af orkideer som vist så småt er ved at dø :( Bladene hænger og det gør mig egentlig ret så trist! Håber det produkt til blomstrende planter kunne hjælpe..!
    Mine grønne planter kunne også godt trænge til et boost snart:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Uh, det lyder godt! Jeg har tre Ikea-altan kasser hængende med hver sin krydderurt og en lille, efterhånden trist, basilikum indenfor. Det kunne være lækkert lige at få de gule blade væk fra den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Mølgaard

    Mine planter trænger til lidt ekstra forkælelse. Jeg har desværre forsømt dem lidt og det er en skam når de nu gør så stor en forskel i et hjem.
    Jeg troede ikke det kunne lade sig gøre, men jeg præsterede at slå en succulent ihjel pga vandmangel. Nu skal resten af mine planter plejes så min lejlighed kan være lidt fin og grøn i forårssolen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Juhl

    Jeg smider helt vildt gerne et lod her, da jeg er i fuld gang med at dyrke og så det ene og det andet, både inde og ude i øjeblikket. Tror det er vejret der har gjort mig ‘blomster-skruk’ :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Er flyttet i en lejlighed med altan, og jeg elsker blomster – men åbenbart er jeg ikke så god til at holde dem fine og i live

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Har det på præcis samme måde som jer – har altid været den vildeste plantedræber, men er blevet markant bedre på det seneste!
    Nu står jeg så med ny lejlighed, et dusin nye planter, og en månedlang ferie til sommer – what to do!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg vil gerne vinde fordi jeg desværre stadig er en ond plantedræber – men jeg vil virkelig gerne blive bedre til at holde de stakkels planter i live! Vi får en altan om et par uger (spørg lige om jeg glæder mig!) og den drømmer jeg om at fylde med en masse smukke planter. Det her starter-kit ville passe rigtig godt til min kommende status som plante-mor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

    Min kæreste vil så gerne dyrke diverse krydderurter og chiliplante i vores lejlighed, men må hver gang give op, fordi de aldrig rigtig begynder at spire. Han ville blive lykkelig for Bayer Gardens produkter :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Øv øv øv! Jeg har været på jagt i halvdelen af byens bayer garden-forhandlere, og hver gang er jeg gået forgæves :(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Kan man købe de her produkter nogen steder?? Jeg har været forgæves i tre Silvan butikker, og man kan heller ikke købe det på Silvans hjemmeside. Ved I hvor man kan købe det henne?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pernille

      Jeg gik selv forgæves i adskillige butikker (også en silvan) og var ved at overgive mig til nethandel (hader at betale 50 i fragt for varer der koster 45 kr) men fandt dem i dag i bauhaus.

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A GREEN WALL