GIRLY DETAILS AND RAW ELEMENTS

VISITING: MIKKEL DAHLSTRØM

Så har vi endnu engang været så heldige at få lov til at kigge indenfor i et virkelig smukt hjem, i dag skal vi nemlig på besøg hos Mikkel Dahlstrøm, som nogle af jer måske kender fra hans instagram profil Mikkeldahlstroem, hvor han har skabt et enormt inspirerende univers med billeder fra hans gennemførte lejlighed. Vi er alle tre vilde med Mikkels feed, og vi kan kun anbefale jer at følge ham, hvis I ikke allerede gør det i forvejen. Han tager de fineste billeder, har et fantastisk øje for boligindretning, og så er det altså bare skønt med et maskulint indspark i en lidt kvindedomineret indretningsverden ;-)

 photo IMG_5580_zpseq1ahhad.jpg
En kort præsentation af dig selv og din bolig?
Jeg hedder Mikkel Dahlstrøm, er 22 år, og studerer Offentlig Administration på UCN. Jeg bor i en 2-værelses lejlighed på 63 kvadratmeter i Aalborg Vestby. Det er en super hyggelig og charmerende lejlighed, trods at den er gammel. Lejlighedens kvadratmeter fordeles på stue, soveværelse, entre, køkken og et lille badeværelse. Derudover er jeg indehaver af den lækreste altan, som var et must-have, da jeg var på udkig efter ny lejlighed.

 photo IMG_5599_zpspwl0ay73.jpg
Hvordan vil du beskrive din boligstil?
Jeg er meget let påvirkelig på alle fronter, når det kommer til boligindretning. Jeg får dagligt nye ideer og bliver nemt inspireret, hvilket konstant skaber nye stilmiks. Dog holder jeg det altid minimalistisk og lyst med kolde nuancer og træ. Jeg får ikke ro, hvis der indgår for mange farver i indretningen.

 photo IMG_5692_zpsfjjqwmwi.jpg
Hvor finder du inspiration til boligindretning?
Jeg er afhængig af Instagram, og det er der, jeg får min daglige inspiration. Jeg følger mange forskellige profiler, som hver har deres syn på boligindretning. jeg elsker, at der findes så mange forskellige måder at indrette sig på, og at der ikke findes et facit for, hvordan den perfekte bolig skal se ud. Det ville jo være kedeligt, hvis vi alle boede som midtersiderne i Bo Bedre.

 photo IMG_5586_zpssjnumxpi.jpg
Hvilken ting er du særligt glad for i dit hjem?
Jeg har mange ting, som jeg er glad for. Faktisk alt jeg har herhjemme. Men jeg er særligt glad for min HAY About A Lounge lænestol, som jeg investerede i, dengang jeg flyttede ind i lejligheden. Jeg elsker det enkle design og ikke mindst den fantastiske komfort.

 photo IMG_5708_zpsj24vq5v1.jpg
Hvad er dit seneste køb til hjemmet?
Det er min plakat ”HANNA” af Ingi Arnason, som er købt på justspotted.dk. Jeg er vild med al vægdekoration. Jeg synes, at vægdekoration er den bærende del i rummets personlighed og stil.

 photo IMG_5474_zps8zbsnk0y.jpg
Hvem er din yndlingsdesigner? 
Den var straks værre. Jeg synes, at vi besidder mange dygtige og innovative designere verden over, men jeg har altid haft en stor kærlighed til dansk design, og specielt til klassikere fra Wegner og Arne Jacobsen. Lige for tiden er jeg meget betaget af de nye kollektioner fra Muubs og House Doctor.

 photo IMG_5663_zpsfvxs8f7c.jpg
Hvad er dit drømmekøb til din bolig?
Det må være Wegners Y-stol. Den har stået på ønskelisten i mange år. Jeg har lige fået lavet ny kontorplads i mit soveværelse, og jeg er sikker på, at den vil passe perfekt dertil.

 photo IMG_5640_zpskyb9wygc.jpg
Har du et godt tip, som du gerne vil dele med HOMESICK’s læsere?
Altså, hvis man ønsker at give rummet noget personlighed og kant, vil jeg foreslå at lave en billedvæg. Enten med personlige billeder eller blot med fede posters/malerier. Hæng billederne lidt tilfældigt for at bryde op med symmetri og rene linjer, og hæng dem gerne tæt ved gulvet – det giver et fedt look. Hvis du mangler fede plakater til en billedvæg, vil jeg foreslå at tjekke hos justspotted.dk og etsy.com.

Translation: Today we have been allowed to get a peek into the home of Mikkel Dahlstrøm, who you might know from his inspiring instagram feed: mikkeldahlstroem. We are big fans of Mikkel’s style, and therefore we have asked him a few questions about his beautiful home, just click here to read the translation.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

7 COMMENTS

 • Super godt indlæg og smukke billeder, Mikkel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hejsa,
  Sikke nogen dejlige billeder og en flot lejlighed. Tak for kigget :)
  Er der nogen der ved, hvor lyskæden er fra? Jeg synes måske den minder om den fra Ellos, og så alligevel ikke… Anyone?
  Og det samme spørgsmål fsva. gulvtæppet.

  På forhånd tak, og en skøn ide med at kigge ind i andres hjem, piger.

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Er det muligt at finde ud af, hvor den fine sofa er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så lækkert! Fedt med en mand der går op i indretning. Kan bryde lidt med fordommen om, at det er os kvinder der er tossede haha. Også et rigtigt fint tip der til sidst. Havde ikke overvejet pointen om at hænge billeder tæt ved gulvet før – nu fik jeg da lige tusinde nye idéer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også at følge ham på Instagram – han bor virkelig lækkert :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Laber indkvartering!
  Er der nogen der ved, hvor plakaten med ”sign of the horns” (altså ‘rock’-hånden), er fra? Det er den, der står ved skrivebordet på det sidste billede :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Credit: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Follow me on […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GIRLY DETAILS AND RAW ELEMENTS